עבור לתוכן

בעיות בחיבור סוויטץ' לראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

לאחרונה הקמתי בבית רשת חוטית ואלחוטית - השחלתי כבלים (cat5e) בכל הבית (5 נקודות), חיברתי אותם לשקעים בקיר, בארון תקשורת חיברתי את הכבלים בחיבור רגיל לסוויטץ' של dynamode. את הסוויץ חיברתי לראוטר של edimax והראוטר מחובר למודם של הכבלים (עם חייגן פנימי). מהראוטר יוצא עוד חיבור לטלוויזיה.

כעיקרון, הרשת עובדת (פחות או יותר). הבעיה היא שיש לי המון ניתוקים - במיוחד במחשב הנייח (מותקן עליו windows 7).

השאלה שלי היא כזו - קראתי שבין ה-switch ל-router צריך לחבר כבל מוצלב. חיברתי כבל רגיל והרשת בכל זאת עובדת - אם אני אחבר כבל מוצלב זה יפתור לי את הבעיה של הניתוקים ?

פורסם
  • מחבר

כרגע עוד פעם התנתק לי (מצורף תמונה של הבעיה לפי windows)

לאחר שכביכול הבעיה תוקנה, קיבלתי הודעה שהכבל מנותק. הוצאתי אותו והכנסתי מס' פעמים, עשיתי תיקון ולא עוזר כלום.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עוד משהו קטן - כשאני מנתק את הראוטר, עושה רושם שהכל עובד תקין.

מישהו אמר לי שיכול להיות שהראוטר לא מתאים ל-windows 7 ושאני אבדוק אותו באתר הבא - http://www.microsoft.com/windows/using/tools/igd/results.mspx

בדקתי ושם נאמר לי שאין תמיכה ב-NAT וב-UPNP וב-

Multiple Simultaneous Connection States Test

יכול להיות שזה קשור ?

פורסם

הממשקי LAN של הנתב שלך הם סוויטצ' בעצמו ומעבר לזה הם auto MDI/X כך שגם אם היה לך בעיה בשכבה 1 בכלל אל היה לך שום חיבור ולא סתם ניתוקים.

אין דבר כזה נתב שמתאים או לא מתאים למערכת הפעלה כל עוד המערכת עובדת עם תקני TCP/IP.

לדעתי זה פשוט הציוד קצה המעפן במיוחד שלךף שאפיול לא נוטתן לעשות שום trouble shooting לעצמו.

פורסם

לפי דעתי הבעיה היא דווקא בכבלים, בכל מקרה תקח מחשב אחר לאיפה שהנייח שלך מחובר ותראה האם יש את אותם ניתוקים, אם כן אז אתה יודע שזה מהשקע.

אגב איזה סיכוך השתמשת?

פורסם
  • מחבר

הממשקי LAN של הנתב שלך הם סוויטצ' בעצמו ומעבר לזה הם auto MDI/X כך שגם אם היה לך בעיה בשכבה 1 בכלל אל היה לך שום חיבור ולא סתם ניתוקים.

אין דבר כזה נתב שמתאים או לא מתאים למערכת הפעלה כל עוד המערכת עובדת עם תקני TCP/IP.

לדעתי זה פשוט הציוד קצה המעפן במיוחד שלךף שאפיול לא נוטתן לעשות שום trouble shooting לעצמו.

כנראה שאתה צודק (לגבי הציוד המעפן). חיברתי ראוטר אחר והכל נראה בסדר.

כנראה ש-edmiax שווה ל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים