עבור לתוכן

ngn וראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום,

הצטרפתי היום לשירותי ה - ngn של בזק למהירות 10 מגה.

אני אמור לקחת מחר את המודם שיאפשר לי לגלוש במהירות זו.

אני משתמש בבית בראוטר של לינקסיס החדש - wrt160n אותו אני מחבר למחשב, כך שאני לוקח מבזק רק מודם (ולא ראוטר נוסף).

מהסיבה שלא כל מודם תומך במהירויות כאלה, השאלה שלי היא האם הראוטר הזה יאפשר לי לגלוש במהירות כזו ב - ngn.

אני מניח שכן, הרי מדובר באחד הראוטרים החדשים והטובים שיש כיום - רק רוצה להיות בטוח....

תודה רבה מראש!!!!!

פורסם

יאפ, אתה יכול לישון בבטחה :)

פורסם

לא צריכה להיות בעיה לי היה ראוטר הרבה יותר ישן ועבד יופי. כל הראוטרים תומכים בPPPOE שזה הפרוטוקול שהמודם שתקבל (aztek 600E ) תומך בו. אני פשוט הגעתי הביתה החלפתי מודם והכל עבד. אגב במידה ושידרגו אותך ישר תצפה להיות בלי אינטרנט בקרוב כשהחבילה תכנס לתוקף המודם יאבד סינכרון (כבר עשו לי את זה) - אז תתקשר לבזק ותגיד להם להוריד לך את המהירות עד שתקבל את המודם החדש.

בכל מקרה לא כדאי לקחת את הrouter של בזק מסיבה אחת - ההתחיבות ל3 שנים על N ושנתיים על g . ואם אתה בורח אתה משלם את היתרה ומקבל router שלא עובד עם הכבלים :screwy: . זה חינם בעירבון מוגבל כמובן. לא שאני אי פעם יעבור לכבלים אבל מי יודע מה יקרה בעתיד. אני לא רוצה להתחייב ל3 שנים על שום דבר.

נ.ב : עוד טיפ תתקשר לחנות לראות שהם פתוחים לפני שאתה הולך - לי קרו את כל התקלות והגעתי לראשון ביום שיפוצים אז למחרת נסעתי לאשדוד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה!!!!

אל תדאגו - לא לוקח את הראוטר שלבזק. קניתי במיוחד בשביל זה את הלינקסיס.

אקח היום את המודם ואעדכן.

שוב - רב תודות!!!

פורסם
  • מחבר

סבבה.

קיבלתי את המודם וחיברתי. הכל עובד כמו שצריך.

האמת -לא מרגיש כמעט הבדל במהירות הגלישה בין ה 4 ל - 10 מגה (למרות שאני אכן מקבל את המהירות הדרושה)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים