פורסם 2010 במאי 615 שנים הרבה אנשים אומרים שה N86 הוא הטכנולוגיה של אתמול, והיום יש מכשירים טובים יותר של נוקיה במחירים זהים ואולי טיפה יותר גבוהים אבל טובים הרבה יותר. למשל בספיקר, תאורה, מוזיקה ומהירות, המקשים קטנים.האם כדאי לקנות היום N86 בתור פלאפון שיהיה הכל "כמו מחשב" ויכול להיות שאנשים פשוט סתם מגזימים?תודה.
פורסם 2010 במאי 615 שנים מחבר אני מתאר לעצמי שתוכל למצוא אנדרואיד באותה קבוצת מחיר שיעשה הכל יותר טוב.אני לא צריך פלאפון משרדי כזה כמו מחשב כף יד.
פורסם 2010 במאי 615 שנים אני מתאר לעצמי שתוכל למצוא אנדרואיד באותה קבוצת מחיר שיעשה הכל יותר טוב.אם המצלמה היא לא מאפיין חשוב במיוחד בשבילו.
פורסם 2010 במאי 615 שנים אני דווקא חושב שה-N86 הוא אחד הפלאפונים האטרקטיבים ביותר של נוקיה נכון להיום.
פורסם 2010 במאי 615 שנים מחבר למרות זאת רבים אומרים שב N86 יש באגים והוא איטי בגלל מערכת הסימיבאן ושזאת מערכת פתוחה וכו'. מה זאת המערכת הזה ולמה הוא איטי? כל מכשיר N86 הוא איטי בהכרח?
פורסם 2010 במאי 615 שנים אני לא מוצא שהמכשיר איטי אחרי עדכונים אין במכשיר בעיות מיוחדות חוץ מחסרון קטן שאם הסביבה רועשת מידי לא שומעים את הצלצול או מרגישים אותו רוטטאחרי עדכונים זז סבבה קולט WFI בקלות מתחבר יפהבסך הכול מכשיר סבבה
פורסם 2010 במאי 915 שנים יש לי אותו מהעבודה ומהנסיון שלי הוא חרא של מכשיר, יש איתו מלא בעיות שמיעה (המון החליפו אצלנו את המכשיר בגלל זה והבעיה תמיד חוזרת אחרי זמן מה במכשיר החדש), יש לו נטיה להתקע לפעמים ועוד...ממליץ לך להתרחק ממנו, יש מכשירים הרבה יותר טובים.
פורסם 2010 במאי 915 שנים מכשיר מצויין ! ההמשך של N95 האגדי יש גירסת 30 שיצאה , המכשיר עובד מעולה !! יש לי את המכשיר כבר חצי שנה ואני מאוד מרוצה אחרי ה-N95 שהיה לי שנה . אין מה לעשות , מי שסובל מהמכשיר אלו האנשים שלא מודעים איזה מכשיר הם קונים ( ולא חסר כאלו ) :
פורסם 2010 במאי 1015 שנים מחבר יש לי אותו מהעבודה ומהנסיון שלי הוא חרא של מכשיר, יש איתו מלא בעיות שמיעה (המון החליפו אצלנו את המכשיר בגלל זה והבעיה תמיד חוזרת אחרי זמן מה במכשיר החדש), יש לו נטיה להתקע לפעמים ועוד...ממליץ לך להתרחק ממנו, יש מכשירים הרבה יותר טובים.כמו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.