פורסם 2010 במאי 615 שנים אני סוגר שבת ובא לי להוריד לפלאפון פרקים מסדרות קיימת אפליקציה כזאת לE71?אתה מתחבר דרך WI-FI ? אחרת קח בחשבון שזה עלול לעלות לך ביוקר...
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר אל דאגה יש לי חבילה ללא הגבלה של wap ב34 שח שאני מצליח להפעיל בא את סקייפייר, תודה על העזרה, אני מוריד את התוכנה אבל זה כותב שהתעודה לא בתוקף :[
פורסם 2010 במאי 715 שנים לדעתי בשביל התוכנה הזו אתה צריך קישור DATA ולא WAP. בכל מקרה אם הורדת את הגרסה האחרונה מהאתר (1.41), נסה לשנות את התאריך של הטלפון כשנה אחורה, להתקין, ואח"כ להחזיר לתאריך של היום...
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר הכל עבד תודה :] עד לרגע שרציתי לצרף טורנט מטורנט ליץ הוא כותב לי פאלד כל פעם מחדש שאני מנסה לטעון את הטורנט...
פורסם 2010 במאי 715 שנים טורנטליצ' מאפשרים הורדה רק דרך טראקרים מסויימים כדי למנוע זיוף.אם אין לך חבילת DATA אל תוריד שום דבר, זה יעלה לך הון.
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר החבילה של data חסומה ככה שאין בעיה ואני מוריד רק דרך wap, ניסיתי להוריד דרך אתר אחר וזה גם שם רשם פאלד טו פראס (באד פורמט)
פורסם 2010 במאי 715 שנים אני לא זוכר את האופציות של התוכנה אבל תנסה להפעיל טורנט שהעברת למכשיר.ושוב אם זה יעבוד לך אתה תשלם המון
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר אני אגיד שוב פעם החבילה שלי לא מוגבלת והadta חסום ככה שאין בעיה העברתי למכשיר טזה לא עובד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.