עבור לתוכן

קניתת סלולאר באופן פרטי

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני רוצה לדעת בבקשה מה ההבדל בין לקנות טלפון סלולארי בחברת סלולאר לדוגמת סלקום, לבין לקנות פלאפון בחנות באופן פרטי ואז לבקש מהחברה לחבר אותי בקו נורמלי והכל?

תודה !

פורסם

העניין הוא די פשוט, קונים מכשיר ומשלמים אליו מחיר X, מקבלים אחריות לשנה בדיוק כמו אצל המפעלים.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא די פשוט, קונים מכשיר ומשלמים אליו מחיר X, מקבלים אחריות לשנה בדיוק כמו אצל המפעלים.

בחנות פרטית המכשיר יוצא לי זול יותר מאשר בסלקום. מה גם, שבסלקום אני מתחייב ל 3 שנים עם 36 תשלומים ופה אני יכול לקנות בכמה תשלומים שארצה ובזול יותר ללא התחייבות וכו'.

השאלה שלי אם סלקום (או האחרות, סלקום זו דוגמה) יטילו סנקציות, או שלא כדאי מבחינת ביטוח ואחריות?

מה ההשלכות לכאן ולכאן?

תודה.

פורסם

ממה שהבנתי

אם זה מכשיר שיש אותו לסלקום, הם יכולים לבטח לך אותו, ומצד שני אמורים לתת לך החזר חודשי עליו משהו כזה כאילו קנית אותו מהם, איזשהו סוג חדש של חוק שיצא ע"י הממשלה...נראה מה עוד יגידו על זה כאן אולי אני מתבלבל מעט.

פורסם

ההבדל הוא במחיר ובביטוח.

שאתה קונה אצל מפעיל סלולרי בסופו של דבר המחיר יוצא יקר יותר, אבל יש לו כל מיני דילים של החזרים שאמורים להקל על התשלום על המכשיר ולגרום לך לדבר יותר.

אל תשכח שאתה מתחייב אצל המפעיל לתקופה מסויימת 18/36 חודשים, אבל הוא גם אחראי על תיקון המכשיר שלך - לא שהחברות האלו עושות את זה כמו שצריך.

שאתה קונה מכשיר בחנות פרטית, בחלק מהמקרים תשלם מחיר זול יותר , עם תעודת אחריות שהיא לפי דעתי פחות מקיפה ולא כוללת תיקונים כמו שעושים בחברות הסלולר.

אם אתה יודע לשמור על המכשירים שלך בצורה טובה, אני ממליץ שתקנה מחנות פרטית.

איך שאני רואה את זה, חברות הסלולר פשוט מצליחות לעבוד עלינו, שאתה רוצה לקנות טלוויזיה אתה הולך ליס או להוט?

ולמה הם קושרים אותך ל36 חודשים?

פורסם
  • מחבר

סלקום יוכלו לספק לי ביטוח על מכשיר שלא נקנה מהם?

פורסם

בתנאי שתשלם להם על הביטוח כמובן והמכשיר משווק אצלהם אז כנראה שכן.

בקשר לחוק החדש של ההחזרים, אם אני לא טועה ההחזרים הם רק במקרה ואתה לוקח קו חדש.

פורסם

אם זה מכשיר שמשווק אצל סלקום, אתה יכול גם לקבל החזרים עליו גם אם קנית בחנות פרטית, ברר מול סלקום, היה אסרטיבי כי הם לא ששים בכל הנוגע לנושא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים