עבור לתוכן

שאלה לגבי אינטרנט בכל מקום

Featured Replies

פורסם

שלום

במקרה הזדמן לי מודם usb של orange מחבר כך שאני יכול להתחבר מכל מקום לאינטרנט

אני מחובר ל 012

האם אפשר רק דרך החברות הסלולריות לקבל מודם כזה?

פורסם

השתית היא סלולרית אז השאלה פה היא מיותר בכלל.

פורסם

לא בדיוק

מדובר על שני חלקים,

אחד זה סים וחבילת אינטרנט.

את זה אתה יכול לקבל רק דרך חברות הטלפון הסלולריות.

החלק השני זה המודם עצמו.

מודם כזה ניתן לקנות גם שלא דרך החברות הסלולריות. וכן יש מחשבים ניידים עם מודם סלולרי מובנה שרק צריך להכניס את הסים למקום.

אמצעי נוסף זה נתב אלחוטי עם מודם מובנה. שמאפשר להכניס את השים ולגלוש דרך כמה מחשבים במקביל.

פורסם

כרגע האינטרנט שמספקות החברות הסליולריות הם גם תשתית וגם ספק שירות. היתה על זה כתבה בynet שם דיברו על המגבלות רוחב פס של האינטרנט שהחברות סליולר מספקות. לרוב החבילות מוגבלות לרוחב פס ואם אתה חורג אז אתה משלם על זה. יש גם שני סוגי רוחב פס שהם רוחב פס פנימי(בתוך הפורטל של הספק הסליולרי) ורוחב פס חיצוני (כל היתר) . לרוב הרוחב פס הפנימי גבוה מאוד בזמן שהחיצוני נמוך (דובר על 30 מגה ברוב החברות ואחת היתה ב100 מגה כללי) .

יש סיכוי שמשרד התקשורת יכנס בחברות הסליולר ויכריח אותן להיות רק ספק תשתית. במקרה הזה הם בטח יגבילו אותך בצד של התשתית ולא אצל הספק.

פורסם

בסלקום אין מגבלה

פורסם

חשוב לשים לב להגבלות נפח. ראיתי כתבה בטלוויזיה על הקטע הזה. בחורה חרגה מהנפח גלישה וצריכה לשלם עכשיו 26000 לאורנג'. :kopfpatsch:

פורסם

ובאורנג' לא לחרוג, ובסלקום יש חבילה בלי הגבלת נפח, אבל ברגע שמגיעים ל5 ג'יגה המהירות הופכת לאפסית.

פורסם

ובאורנג' לא לחרוג, ובסלקום יש חבילה בלי הגבלת נפח, אבל ברגע שמגיעים ל5 ג'יגה המהירות הופכת לאפסית.

באמת? ממזרים! טוב שלא התחברתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים