עבור לתוכן

שאלה לגבי OC ל 4850

Featured Replies

פורסם

אז ככה,התחדשתי בAccelero pro, אחרי הסיבוך של ההרכבה(ההיטסינקים האלה טורדניים בטירוף) התוצאות די מדהימות, הכרטיס לא עבר 44 מעלות בבדיקת מאמץ עם ליבה על 770. כרגע לא עובר 36 במאמץ עם ליבה על 700 וזכרון על 1035.

השאלה שלי היא כזו: כאשר אני ממשיך בOC מתחילים פריזים במשחקים, מה שמוזר שהטמפ' מצויינות,לא עוברות את ה 45(גם של הזכרון) אבל מופיעים ארטיפקטים\פריזים.

האם הבעיה היא במגבלה של הכרטיס או שצריך לעשות לו פלאש לביוס ווולט מוד?

פורסם

לא ניראה לי שאתה באמת בודק נכון טמפרטורות , זה לא הגיוני שרק 36 מעלות במאמץ , אם יש לך ארטיפקטים , סימן שהגזמתה באובר קולקינג , תיזהר לא להרוס אותו חלילה , 770 לליבה של 4850 מוגזמת ולא נותנת שום דבר בביצועים , תסתפק ב700 לליבה , אצלי זה על 640 לליבה וזה מספיק.

רוני

פורסם
  • מחבר

אלא אם כן הATITOOL,ה וה- GPUZ לא עובדים,אני בודק טמפ' כמו שצריך.

דרך אגב,ראיתי 4850 עם 830 לליבה...הליבה קרירה לחלוטין,הבעיה היא הזכרון.

פורסם

הטמפ' שלך הגיוניות..כל כמה RPM המאוורר שלו ?

לגבי הOC..הטמפ' היא לא תמיד מה שמונע OC גדול יותר..נכון זה המקרה בהרבה מצבים..אבל שמו שראית לא במקרה שלך..

שכן יש סיכוי טוב שפשוט הגעת לניצול וליכולת הMAX של השבב (ליבה/זיכרון וכו)..מה שאתה כן יכול לעשות וזה היתרון בקירור יעודי חזק..

הוא לעלות מתח..מה שיגרום לעלת טמפ'..אבל שוב בגדר הנורמל עם הקירור שלך..ואולי יאפשר לך OC גבוה יותר..

מה שכן קח בחשבון..שהסיכוי ואורך חייו של הכרטיס מסך תלוים בזה..עד כמה ? אף אחד לא יודע..

פורסם
  • מחבר

הם בערך 1300 RPM ב100%(אם GPUZ לא טועה),חוץ מזה,איך מעלים מתח ל4850? צריך לעשות פלאש לביוס של אסוס?

פורסם

או קי זה די הMAX שזה בסדר גמור..אחלה טמפ' ! :xyxthumbs:

ואתה יכול לנסות עם MSI AFB יש מדריך בסטיקי..אם לא עוזר..אז כן..רק צריבת ביוס..

פורסם
  • מחבר

לצערי הPCB לא תומך באוברוולט מהAFB

עד כמה זה מסוכן\מסובך\יקר\יעזור לי, לבצע צריבת ביוס?

פורסם

אני אישית לא הייתי ממליץ להתחיל עם זה..יותר מדי קומבינציות ופחות מדי ביצועים ;D

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך...תודה על התשובות! :)

אולי הוא לא יהיה מהיר במיוחד, אבל הוא בטוח אחד הקרירים...בהחלט יצור הקירור הזה...(גם תופס 3 סלוטים ><")

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים