פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים הבנתי שנהסיבות מופיעות כבר באינטרנט והם די מדויקות.מישהו ראה אולי איפה זה הופיע?
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים תקרא כאן (כתבה מYNET)בבית המשפט המחוזי בתל אביב התקיים הבוקר דיון בבקשת כלי התקשורת לפרסם את נסיבות נפילתו בשבי של אלחנן טננבאום. עו"ד פז מוזר, שייצג את עיתון "הארץ", אמר כי הבקשה הוגשה בעקבות ההתרחשויות בשבועות האחרונים, שבמסגרתן החל דיון ציבורי שבו נאמרים ונכתבים דברים שונים, וזאת בזמן שקיים צו איסור פרסום גורף, המתיר לפרסם אך ורק את תמונתו ושמו של טננבאום. לטענת מוזר, הנסיבות שבהן נחטף טננבאום והגיע לידי החיזבאללה, הן נסיבות שלציבור יש זכות לדעת אותן, משום שיש דיסאינפורמציה בנושא. "מדובר על שאלות מוסריות כבדות וגדולות, על שחרורם של עצירים רבים, ולצורך הדיון הציבורי, לצורך אלה שצריכים לקבל החלטות, יש לפרסם את האינפורמציה", דברי עו"ד מוזר.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים בית המשפט הולך ומוציא צו איסור פרסום אבל זה לא צריך להפריע לאנשים פה ב-Hwzone שפשוט חייבים לדעת מה קרה לו למרות הצו .
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר הם רק העלו ספקולציות .. שום ספקולציות. אבא שלי די מקורב לכל העיניין אבל מסרב לספר לי. בכל מקרה הוא אומר שכבר פורסמו דברים באינטרנט והם נכונים כמעט במידה מדוייקת ובאופן מלא אז חשבתי אולי מישהו נתקל בזה כי אני לא מצאתי. אתם צריכים להבין שהצנזורה בארץ מאוד מחמירה אבל קורה המון פעמים שמה שאסור לפירסום כאן בארץ מופיע ממש בחופשיות בחו"ל,וזה נכון לגבי הרבה פרשיות.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים יש צו איסור פרסום - מה שאומר שאסור לפרסם את הנסיבות בכלי התקשורת. אך לא ידוע לי האם מדובר גם על מקומות אחרים כמו האינטרנט (אני מניח שלא).אבל הבעיה באותו צו הוא שכל מה שתמצא באינטרנט הוא בגדר ספקולציות ולא בהכרח נכון. ולכן כדאי לחכות לדיווח המלא והרשמי.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים זה נשמע קצת מנופח, אבל אני מאמין שזה די נכון... מההתחלה היה משהו מאוד מסריח לגבי החטיפה שלו והיה ברור שהוא עסק במשהו לא חוקי... זה מה שקיבלתי באימייל לפני כמה ימים:http://rotter.net/forum/scoop/5160.shtml
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מה שרשום שם מתנגש עם להיטות שרון לשחרר אותואולי יש עוד דברים בעבר ובהווה שלא פורסמו
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים http://rotter.net/forum/scoop/5160.shtmlאם זה נכוןאני מבין למה המשפחה לא רוצה שזה יפורסם בגלל שדעת הקהל תשתנה לרעה.אבל אם זה נכון! מצדי שישאר שם וירקב שם!
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר או קיי אז בדקתי את זה קצת עם אבא שלי אחרי שהראתי לו והוא אומר,מה לעשות שזה נכון.הלוואי שישאר שם ויירקב כי לאבד את הסיכוי להחזיר או לפחות לדעת מה עלה בגורל רון ארד בגלל חלאה כזו זה פשוט בושה.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים זה היה ידוע דיי מההתחלה כבר ואני לא מבין למה המדינה נוקטת באמצעים עכשיו וכוונה לשיחרור מאות מחבלים בני בליעל נבלות אדם בשביל אדם כזה שהביא את זה בעצם על עצמו ועל המדינהובדך עוד פעם ירידה מנושא רון ערד , ועזאם עזאם היושב בכלא המצרי ???
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר אתם גם לא יודעים מה עוד יהיה.הרי אם בעתיד יהיה מידע על רון ארד או הלוואי יהיה אפשר להחזיר אותו ולא יהיה בידינו את דיראני זה אומר שישראל תהיה צריכה לפתוח את כל בתי הכלא בארץ ולשחרר מאות ואולי אפילו אלפי מחבלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.