פורסם 2010 במאי 215 שנים שלום חברים, אני רוצה לקנות מגן לאייפון שלי ואני לא יודעת איזה כדאי ומאיפה לקנות. ראיתי אחרי חיפוש קצרצר שיש כמה סוגים: סיליקון, פלסטיק, מגן מסך ועוד. כולי כבר התבלבלתי ואין לי מושג מה כדאי לקנות, מה מגן הכי טוב על המכשיר בלי לכער אותו יותר מידי וכמובן שלא יעלה לי כמו המכשיר... אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם אייפון. אשמח לדעת איזה מגן יש לכם ואיפה קניתם ואם אתם מרוצים ומי שרוצה יכול גם לשים תמונה זה יעזור לי מאוד תודה על העזרה!! מורן
פורסם 2010 במאי 215 שנים בעיניי מגנים זה אחד הדברים המיותרים שיש.מה הטעם לרכוש מכשיר ולהרוס את ההנאה מלהסתכל עליו.---מי שיודע לשמור על המכשיר, שריטה הוא לא יראה.זו דעתי 8)
פורסם 2010 במאי 215 שנים מחבר אוקיי הבנתי....לא חשובבוא נשנה את השאלה למשהו אחר לגמרי...איזו אפליקציה אתם הכי אוהבים ולא יכולים בלעדיה?
פורסם 2010 במאי 215 שנים בעיניי מגנים זה אחד הדברים המיותרים שיש.מה הטעם לרכוש מכשיר ולהרוס את ההנאה מלהסתכל עליו.Invisible shield
פורסם 2010 במאי 215 שנים לא לזה הכוונה, מגן מסך מומלץ במיוחד.הכוונה היא לכל עטיפות הסיליקון שהופכות את המכשיר לגוש גומי.
פורסם 2010 במאי 315 שנים מחבר אני בת.... טוב אני אפתח עוד ת'רד. למרות שזה לא מיותר?אי אפשר לשנות את הכותרת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.