עבור לתוכן

טיפים לקירור לפטופ?

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לכם טיפים לקירור לפטופ (מבלי לקנות בסיס קירור)?

ניסיתי לשים הגבהה מתחת לרגליות של המחשב שתהיה זרימת אויר יותר טובה. אבל זה לא עזר יותר מידי :-) אולי בקצת.

(אני צריך ללכת למעבדה כבר הרבה זמן גם בקשר לכונן הקשיח וגם בקשר לבעיות החום. אבל הם "דפקו אותי". לפני שקניתי ביררתי איפה מעבדת השירות, והיא היתה בת"א. וכעת הם עברו להרצליה הבנתי. מבחינתי נסיעה להרצליה זה ביזבוז של חצי יום לפחות ולא מעט כסף).

פורסם

הרצליה ותל אביב מאוד קרובות שאין פקקים זה בערך 25 דקות נסיעה

לא מבין איך יצא לך חצי יום ? חוץ מזה בעיות החניה בהרצליה הרבה פחות חמורות מתל אביב

פורסם
  • מחבר

הרצליה ותל אביב מאוד קרובות שאין פקקים זה בערך 25 דקות נסיעה

לא מבין איך יצא לך חצי יום ? חוץ מזה בעיות החניה בהרצליה הרבה פחות חמורות מתל אביב

מישהו אמר שאני מת"א? :)

לת"א לוקח לי 40 דק'.

ולהרצליה אצטרך לקחת 3 אוטובוסים לכל כיוון. קיצר... תסמוך עלי שזה רחוק לי.

(וחבל שהגבת למאמר המוסגר רק ולא לנושא העיקרי ;D).

פורסם

טוב חשבתי שאתה נוסע ברכב פרטי

בעניין מה אפשר לעשות זה מאוד בעיתי בלפטופים

אין יותר מידי מקום לשיפצורים

פורסם

מה הטמפ' אצלך ברגיל ובמאמץ שאתה צריך קירור?איזה מחשב יש לך בכלל?

אתה מודע לזה שפיזור חום בלפטופ לא מוצלח בד"כ ולכן מרגישים מיידית את ההתחממות שלו?

יש כאן מידע בסיסי -

-notebook-computer.html'>http://forum.notebookreview.com/notebook-dummy-guide-articles/60914-guide-cooling-down-your

-notebook-computer.html

ומתקדם לגבי האנדרוולטינג - http://forum.notebookreview.com/hardware-components-aftermarket-upgrades/235824-undervolting-guide.html

פורסם
  • מחבר

מה הטמפ' אצלך ברגיל ובמאמץ שאתה צריך קירור?איזה מחשב יש לך בכלל?

אתה מודע לזה שפיזור חום בלפטופ לא מוצלח בד"כ ולכן מרגישים מיידית את ההתחממות שלו?

יש כאן מידע בסיסי -

http://forum.notebookreview.com/notebook-dummy-guide-articles/60914-guide-cooling-down-your

-notebook-computer.html

ומתקדם לגבי האנדרוולטינג - http://forum.notebookreview.com/hardware-components-aftermarket-upgrades/235824-undervolting-guide.html

ללא מאמץ טמפ' מעבד היא 40-50 מעלות צלזיוס.

אבל אם אני מקווץ בראר נגיד על best...זה מטפס ל80 ויותר. ויכול לעבור את ה90. ואז אני פשוט מפסיק את התוכנה. שזה באסה.

פורסם

40-50 זה בסדר גמור למעבד

80 באמץ זה כבר בסדר 90 ומעלה זה כבר מתחיל להיות חם מידי למרות שהרבה מעבדים גם ישרדו מעל 100

בגלל שזה ניד זה יכול גם לפגוע ברכיבים אחרים וגם פוגע בנוחות עבודה

פורסם

ממה שאני מכיר האופציה הכי טובה היא באמת לעבוד במזגן. כמו שנאמר - כל הזין.

סך הכל זה באמת לפטופ ואין לך ממה מה לעשות.

צד שני תיהיה אופטימי כל עוד אתה לא מדבר על הmacbook pro החדש אז אתה במצב טוב יחסית

פורסם
  • מחבר

ממה שאני מכיר האופציה הכי טובה היא באמת לעבוד במזגן. כמו שנאמר - כל הזין.

סך הכל זה באמת לפטופ ואין לך ממה מה לעשות.

צד שני תיהיה אופטימי כל עוד אתה לא מדבר על הmacbook pro החדש אז אתה במצב טוב יחסית

למה... כל לפטופ מתחמם מקצת ראר?

פורסם

לא ובגלל זה קוראים ביקורות לפני הקניה

חוץ מזה במקרה שזה לא "תחליף שולחני" היום עדיף לקנות נטבוק במקום כי הם שקטים יותר קטנים יותר ונותנים יותר זמן בטריה

זה על חשבון כוח שגם ככה פחות צריך בדרכים

פורסם
  • מחבר

לא ובגלל זה קוראים ביקורות לפני הקניה

חוץ מזה במקרה שזה לא "תחליף שולחני" היום עדיף לקנות נטבוק במקום כי הם שקטים יותר קטנים יותר ונותנים יותר זמן בטריה

זה על חשבון כוח שגם ככה פחות צריך בדרכים

אז אתה רוצה לומר שכל הדל אינספירון 1520 סובלים מחימום?

ולא הבנתי את הקביעה שלך שעדיף נטבוק... מוזר מאד. איך אתה יודע מה הצרכים של אותו אדם שקנה לפטופ?

פורסם

"אז אתה רוצה לומר שכל הדל אינספירון 1520 סובלים מחימום?"

לא בדקתי את הנושא אולי כן ואולי לא בגלל זה קוראים ביקורות ותגובות גולשים באתרים רלוונטים

ככה אתה יודע במקרה שזה בעיה כללית ובמקרה שזה לא אתה יכול לקחת אותו לתיקון\החלפה

ולא הבנתי את הקביעה שלך שעדיף נטבוק... מוזר מאד. איך אתה יודע מה הצרכים של אותו אדם שקנה לפטופ?

לפטופים היום הרבה פעמים הם משמשים כתחליף שולחני -גם שמנידים אותם בגלל זמן בטריה נמוך וגודל

מי שצריך מחשב כזה סבבה אבל רוב האנשים לא באמת צריכים מחשב כזה בנידות כי יש להם מחשב ראשי בבית\עבודה ולאופיס ואינטרנט לא צריך היום יותר מנטבוק והיתרון שלו זה בנידות

אני לא מדבר על מקרים מסוימים שיש רק מחשב אחד אז קונים לפטופ

או למתרות מיקצועיות מסוימות שצריך ניד חזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים