עבור לתוכן

COWON D2+ האם עבר זמנו?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כלומר אם כבר יש לי קובץ AVI אני לא צריך להמיר אותו?

אם כך אז מצויין, המגרעה היחידה שאני רואה עד כה היא גודל המסך הקטן, אבל זה לא קריטי.

אתה במקרה יודע אם המחיר בין אתר האינטרנט של באג לחנות הפיזית משתנה ועד כמה?

פורסם

צריך להמיר, הוא צריך להיות ברזולוציה מסויימת

אין הבדל עד כמה שאני יודע

פורסם

היה לי אותו (הלך לאיבוד). נגן מעולה, ובכלל לא מיושן. אין כמעט בשוק נגנים יותר טובים ממנו.

החסרונות:

ביחס לנגן פופלארי אחר, שיש לי עכשיו, ה-Sensa clip+, ה-D2 הרבה יותר יקר, יותר כבד ויותר גדול. מצד שני, הממשק של ה-D2 הרבה יותר יפה ונוח, ואפשר לראות בו קליפים. לדעתי צריך להשקיע ב-D2 בקניית נרתיק עור ומדבקת מגן למסך, עסק שיוכל להוסיף למחיר עוד כ-150 ש"ח. בקיצור - אם יש לך את הכסף, ולא קריטי לך שהוא יהיה מיניאטורי, ה-D2 הוא הבחירה הכי טובה בשוק. עדיין.

פורסם
  • מחבר

קניתי את הקואון, האוזניות שמגיעות איתו בדיחה אבל בבית עם הסנייזר HD435 שלי (שחורקות כמו איזה עגלה תחת מקסימום ווליום) אני נהנה מכל רגע... מוסיקה מעולה באיכות מעולה.

מה שניתקלתי בו הוא חוסר האירגון של האתר של קואון, איפה אני מוריד משחקי פלאש למכשיר? בIAUDIOPHIL אין לינקים פועלים, ואני לא רוצה להרשם לפורום

גם אי אפשר למחוק שירים מתוך הנגן? WTF? בMP3 מלפני 5 שנים שעלה 50 שקל יש את האפשרות הזאת!

פורסם

בשביל למחוק שירים ב-D2 צריך להיות במצב של MUSIC LIST לחיצה אחת על השיר שברצונך למחוק ואז לחיצה למטה על SETTING ו-DELETE

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

הדלקתי משחקון פלאש שהורדתי (BOXING) והנגן ניתקע... לא ניכבה ולא מגיב לכלום... מה לעשות?

פורסם

לחכות שהבטרייה תתרוקן.

פורסם

אמור להיות לך לחצן Reset בסמוך לשקע ה USB/חשמל במכשיר. אתה דוחף לשם עט וזה מאתחל אותו.

פורסם
  • מחבר

אה חחח ואני חיכיתי עד שהסוללה תתרוקן...

פורסם

בקטנה.

כבר הצלחתי לתקוע את ה D2 הרגיל שלי עם מס' קבצי FLAC שהוא לא ממש סימפט.

פורסם

חיפשתי ולא מצאתי תחליף לנגן הזה. סך יתרונותיו עולה על המתחרים אפילו שהוא "מיושן".

קניתי עכשיו SD 32GB מאיביי ככה שאני אשאר איתו לעוד כמה שנים טובות.

פורסם
  • מחבר

יש הצעות לאילו משחקוני פלאש?

אגב, האם אני יכול לראות כמה סוללה נישארה לי באחוזים?

פורסם

אחד הנגנים הטובים.. קניתי אותו לפני שבוע ואני לא מאוכזב..

יש לו איכות צליל מדהימה.. והווליום ממש חזק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים