עבור לתוכן

COWON D2+ האם עבר זמנו?

Featured Replies

פורסם

שלום! מכיוון שלא הצלחתי למצוא את הת'ארד הקודם שפתחתי ואני דיי קצר בזמן אשאל את השאלה כאן.

אני מתכוון לקנות COWON D2+

האם הנגן הזה לא "מיושן"? אני לא רוצה להתקל במצב בו קניתי אותו וחודש אחרי יוצא ממשיכו שמספק פי 2 יותר פיצ'רים בטווח מחיר זהה...

עד עכשיו הוא הנגן היחיד שמספק את רוב צרכי בתקציב (עד 800 ש"ח).

ועוד שאלה קטנה- האם הוא נגן קשיח? כלומר אפשר לעסוק איתו בפעילות גופנית בלי לחשוש שהוא ישבוק חיים? האם קיימות רצועות שמאפשרות נשיאה של הנגן על הזרוע (בחנות פיזית בארץ)?

תודה מראש

פורסם

1. לא ישן ולא מיושן, אחד הנגנים הכי טובים שיש עד היום

2. הוא קשיח... רק אל תתעלל בו יותר מדי

פורסם
  • מחבר

נגיד ונפילות מגובה כיס מכנס הוא ישרוד? לחץ של תיק מפוצץ ספרים?

והכי חשוב- האם המכשיר נישרט מהר?

פורסם

אני עם הD2 שלי כבר כמה שנים, יושב בנרתיק שלו... שרד את הצבא, תבין לבד מה זה אומר

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איפה שירתת ;D

אבל בכל מקרה, אתה יכול להגיד מה החסרונות של המכשיר לפי דעתך (כמו שאני מבין יש לך שימוש ממושך בו)

יש לו 10 שעות וידאו או שזה חרטא?

ויש הבדלים חוץ מכמות הזיכרון בין גירסאת ה4 ג'יגה וה 8 ג'יגה?

פורסם

אין חסרונות...

זמן סוללה = מטורף

תמיכה בפורמטים = מטורפת

וידאו = סביר... מדובר על מסך קטן, אבל צפיתי עליו כבר בהופעות וסרטים ויצאתי מרוצה, חבל רק שצריך להמיר וידאו בשביל זה

ממשק = נוח

פורסם
  • מחבר

הטאץ' כמו באייפון? (אם אני נוגע עם הציפורן המכשיר לא מרגיש)

פורסם

אפשר "לגנוב" מעט את הת'רד ברשותכם?

בהמשך לת'רד היתום שלי כאן : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458925

iakovl - לאור ניסיונך, ה-D2 יעמוד במשימה הנ"ל? בעיקר מבחינת הממשק כי ממש ממש אין לי חשק שכל רגע שמישהו בבית ירצה לשמוע שיר יקראו לי "לחפש אותו"... הבת שלי בת 9 ולא פריקית גדולה של מחשבים/גאדג'טים אז ממשק נוח בעברית עם מסך ברור די חשוב לי.

תודה מראש.

גונן.

פורסם

ויאמר יעקב

maximskv > הטאץ נוח, עובד עם הציפורן, אצבע וכו'...

tmpusr > "הרצחת וגם ירשת?" האמת? כן :cool2::lol:

20GB = לא בעיה... אפשר לקחת את הD2 4G ולהוסיף SDHC של 16GB במחיר של 200 ש"ח בערך (אצלי זה 4+4 ויש גם 16 בV7 שלי, אבל זה סיפור אחר)

מריץ FLAC כמו גדול, הממשק בעברית עובד מעולה ולא עושה בעיות (לא שאני משתמש בעברית)

הנגן מכיל אפשרות חיפוש לפי תיקיות ולפי ID3 (אצלי נוח התיקיות המסודרות)

פורסם
  • מחבר

רב תודות.

המסך לא דורש כיסוי מגן אם אני הולך ללחוץ עליו עם ציפורניים של גיטריסט?

פורסם

שמע, כמו כל דבר שהוא עם מסך מגע... זאת הנקודת טורפה שלו

כאמור אני עובד עליו שנים ועוד אין שריטה, זה לא אומר שלך זה לא יכול לקרות... ממליץ לקנות מגן מסך, הבעיה שבארץ אין שום דבר נורמלי... רק חול

פורסם
  • מחבר

איזה מגן מסך תמליץ ?

פורסם

הזמנתי בזמנו את מגן מסך שאני לא זוכר כבר את היצרן שלו... שוכב לי באיזה מגירה חשוכה לדעתי, לא שמתי אותו כי לא היה לי כוח ועד עכשיו עובד בלי

http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=15425

פורסם
  • מחבר

ווידאו צריך להמיר לאיזה פורמט מיוחד של המכשיר או שכל VIDEO CONVERTER יתאים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים