עבור לתוכן

סיבוב מאוורר חלש

Featured Replies

פורסם

שבת שלום ;)

המאוורר שעל המעבד ומתחת לספק עובדים חלש ניקיתי אותם ואני לא יודע למה הם עובדים חלש צריך להחליף? להחליף ספק?

איך אני יכול לדעת בוודאות איזה חלק להחליף...?

תודה!

פורסם

ככל הנראה הם מוגדרים לעבוד ע"פ חום המעבד והמארז, בדוק הגדרות שליטת המאווררים בBIOS.

פורסם
  • מחבר

אין תוכנה שאומרת מה החום ואם זה בסדר או שזה חם

פורסם

תחילה בדוק עם CPU-Z איזה מערכת יש לך ותעדכן אותנו כאן..

כמו כן תוריד את HWMONITOR ותראה מה מה הטמפ' של כלל הרכיבים..

שאתה אומר "מתחת לספק" הכוונה היא של המארז ? מעבר לזה שהם עובדים חלש לדעתך..יש לך בעיות/קריסות במחשב ?

פורסם
  • מחבר

יש לי וינדוס xp

הטמפרטורה

מעבד: 50-52 מעלות

כרטיס מסך:60 מעלות

ארד דיסק: 37 מעלות

זה בסדר או שיש בעיה חום?

פורסם
  • מחבר

אז המחשב כן מתחמם יתר על המידה?

בלוח אם אני שם חוט משותף למאורר של המארז ולמאורר של המעבד יכול להיות זה הבעיה?(אין לי מקום אחר לשים)

ואם יש מאוורים שאפשר לחבר אותם בחיבור של sata

פורסם

מה המפרט שלך ? בדקת לפי הסטיקי אם הטמפ' בסדר ?

ואל תחשוףך חוטים במארז או תחבר ביחד מאווררים במיוחד לא המאוורר של המעבד..

וחיבור SATA זה חיבור DATA - חיבור להעברת נתונים, זה לא חיבור מתח כגון מולקס (4 פינים מהספק) או 3 פינים מהלוח אם..

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני יכול ליקנות מאוור אם 4 פינים בksp אין שמה ומשמה אני קונה תמיד

פורסם

תשאיר את המאוורר CPU מחובר לבד לחיבור בלוח

תחבר את המאוורר השני מ 12 V (לניסוי אם אין לך חיבור מתאים תוציא ממנו את החוטים ותדחוף אותם לתוך מולקס פנוי)

במצב הזה 2 המאווררים אמורים להסתובב מספיק חזק כדיי לקרר את המחשב

אם עדיין יש בעיה יתכן שהמאווררים עצמם תקועים (יש התנגדות כשאתה מסובב אותם ידנית ?)

פורסם
  • מחבר

תקשיב אחי אני יודע שעדיף לחבר כל מאוור לחוד אבל המאוור של המארז אני לא מצליח לחבר אותו ללוח אם הוא לא מסתובב שהוא מחובר ללוח אם אז בגלל זה אני מחבר אותו ביחד אם המאוור של המעבד בגלל זה שאלתי מאיפה אני יכול ליקנות מאוור שמתחבר ל4 פינים הלבן הזה שיש בתוך המארז כי בksp אין שמה

פורסם

לא מובן לי...שאתה מחבר אותו עם המעבד הוא כן מסתובב ? תפרט בבקשה איזה חיבורים בדיוק שנוכל להבין ולעזור יותר.. :xyxthumbs:

פורסם

כמה RPM יש לך בכלל?

פורסם

הכוונה היא - תחבר את המאוורר מארז מחיבור מולקס פנוי של הספק כוח ולא מהחיבור בלוח

פורסם
  • מחבר

סבבה אבל מאיפה אני משיג כאלה מאוורים שאפשר לחבר להם את את הכוח מהספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים