פורסם 2010 במאי 115 שנים שבת שלום המאוורר שעל המעבד ומתחת לספק עובדים חלש ניקיתי אותם ואני לא יודע למה הם עובדים חלש צריך להחליף? להחליף ספק? איך אני יכול לדעת בוודאות איזה חלק להחליף...? תודה!
פורסם 2010 במאי 115 שנים ככל הנראה הם מוגדרים לעבוד ע"פ חום המעבד והמארז, בדוק הגדרות שליטת המאווררים בBIOS.
פורסם 2010 במאי 215 שנים תחילה בדוק עם CPU-Z איזה מערכת יש לך ותעדכן אותנו כאן..כמו כן תוריד את HWMONITOR ותראה מה מה הטמפ' של כלל הרכיבים..שאתה אומר "מתחת לספק" הכוונה היא של המארז ? מעבר לזה שהם עובדים חלש לדעתך..יש לך בעיות/קריסות במחשב ?
פורסם 2010 במאי 415 שנים מחבר יש לי וינדוס xp הטמפרטורהמעבד: 50-52 מעלותכרטיס מסך:60 מעלותארד דיסק: 37 מעלותזה בסדר או שיש בעיה חום?
פורסם 2010 במאי 615 שנים מחבר אז המחשב כן מתחמם יתר על המידה?בלוח אם אני שם חוט משותף למאורר של המארז ולמאורר של המעבד יכול להיות זה הבעיה?(אין לי מקום אחר לשים)ואם יש מאוורים שאפשר לחבר אותם בחיבור של sata
פורסם 2010 במאי 615 שנים מה המפרט שלך ? בדקת לפי הסטיקי אם הטמפ' בסדר ?ואל תחשוףך חוטים במארז או תחבר ביחד מאווררים במיוחד לא המאוורר של המעבד..וחיבור SATA זה חיבור DATA - חיבור להעברת נתונים, זה לא חיבור מתח כגון מולקס (4 פינים מהספק) או 3 פינים מהלוח אם..
פורסם 2010 במאי 815 שנים מחבר מאיפה אני יכול ליקנות מאוור אם 4 פינים בksp אין שמה ומשמה אני קונה תמיד
פורסם 2010 במאי 815 שנים תשאיר את המאוורר CPU מחובר לבד לחיבור בלוחתחבר את המאוורר השני מ 12 V (לניסוי אם אין לך חיבור מתאים תוציא ממנו את החוטים ותדחוף אותם לתוך מולקס פנוי)במצב הזה 2 המאווררים אמורים להסתובב מספיק חזק כדיי לקרר את המחשבאם עדיין יש בעיה יתכן שהמאווררים עצמם תקועים (יש התנגדות כשאתה מסובב אותם ידנית ?)
פורסם 2010 במאי 815 שנים מחבר תקשיב אחי אני יודע שעדיף לחבר כל מאוור לחוד אבל המאוור של המארז אני לא מצליח לחבר אותו ללוח אם הוא לא מסתובב שהוא מחובר ללוח אם אז בגלל זה אני מחבר אותו ביחד אם המאוור של המעבד בגלל זה שאלתי מאיפה אני יכול ליקנות מאוור שמתחבר ל4 פינים הלבן הזה שיש בתוך המארז כי בksp אין שמה
פורסם 2010 במאי 815 שנים לא מובן לי...שאתה מחבר אותו עם המעבד הוא כן מסתובב ? תפרט בבקשה איזה חיבורים בדיוק שנוכל להבין ולעזור יותר..
פורסם 2010 במאי 815 שנים הכוונה היא - תחבר את המאוורר מארז מחיבור מולקס פנוי של הספק כוח ולא מהחיבור בלוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.