עבור לתוכן

Nokia N8 Long live the King!

Featured Replies

פורסם

נראה מכשיר מאוד חביב...גם הביצועים הגרפיים נראים ממש טוב.

• תגובות 48
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Guardian Angel, אחרי שיהיה לך PIXON12 אתה לא תפזול לשום פלאפון עם מצלמה 8)

היתרון עליו זה הזום אופטי, וצילום הוידאו.

החסרון שבביקורת היה כתוב שכמות הפרטים המצולמת נמוכה יותר משל ה-PIXON12

אבל ללא ספק כשהוא יצא, הוא יהיה KING OF THE MOUNTAIN AND MASTER OF HIS DOMAIN.

בינתיים אין על מה לדבר(לא באופן רשמי)

ה-M8920 הוא מכשיר די "שמועתי", קודמו ה-W880 כבר מוכרים במזרח אך הוא מגיע ללא WI-FI.

פורסם

סמפל וידיאו של ה-N8 :

http://vimeo.com/11266224?hd=1

בהחלט יש מצב שמדובר במצלמפון (כולל יכולות וידיאו) המוביל היום.

פורסם

הייתי מסיר את "היום", יש זמן עד שהוא יצא.

וזה שהעלו סרטון וידאו לא בהכרח אומר שזה של המכשיר הזה.

צריך לחכות לביקורת השוואתית רשמית.

פורסם

קשה לי להאמין שנוקיה תשחק בשטויות, אם היא הצהירה שהסרטון יצא מהמכשיר אין סיבה שלא כך העניין.

פורסם

סמפל וידיאו של ה-N8 :

http://vimeo.com/11266224?hd=1

בהחלט יש מצב שמדובר במצלמפון (כולל יכולות וידיאו) המוביל היום.

וווואווווווו איזה איכות המצלמה הביתית שלי סמוסנג עם 10 מגה פיקסל שעלתה לי 1500 שקל לא מוציאה כזאת איכות בוידאו

מטורף!!!

פורסם

בקיצור לפי מה שאתה אומר אתה מקבל מכשיר שהוא באמת קידמת הטכנולוגיה אבל אתה מתבכיין על כמה פיקסלים במסך?

אתה בסך הכל לפי מה שאתה אומר מצפה מהמכשיר להיות יותר טוב בנתונים יבשים מכל מכשיר אחר כיום, ציפייה שלדעתי היא מגוחכת למדי

פורסם

זו תגובה נלהבת, המכשיר עדיין לא יצא ואין ביקורת רשמית או השוואות.

הוידאו אמנם נראה טוב אבל צריך לחכות לסרטונים ממשתמשים בעלי המכשיר ולא פרסומת של החברה שמשיקה אותו(שגם זה בספק)

פורסם

בקיצור לפי מה שאתה אומר אתה מקבל מכשיר שהוא באמת קידמת הטכנולוגיה אבל אתה מתבכיין על כמה פיקסלים במסך?

אתה בסך הכל לפי מה שאתה אומר מצפה מהמכשיר להיות יותר טוב בנתונים יבשים מכל מכשיר אחר כיום, ציפייה שלדעתי היא מגוחכת למדי

א) אני לא מקבל מכשיר מהמתקדמים ביותר, כפי שציינתי בתגובות קודמות, ולא משנה כמה תנסה לסובב את זה.

ב) כן, אני מצפה שהמכשיר הנ"ל יציג נתונים יבשים טובים יותר (אם לא הטובים ביותר, אז לפחות ברמה של המתחרים, בטח שלא פחות), הרי מדובר ב"ספינת דגל" לא?

ג) אתה קורא לזה נתונים יבשים... בסופו של דבר הנתונים היבשים האלו משפיעים על הפעולה של המכשיר (מעבד וזיכרון למשל, ישפיעו על מהירות ההפעלה של התוכנות, מולטיטסקינג וכו'), במיוחד שהעבר של סימביאן מצביע על כך שהיא מערכת כבדה (שוב, זו גירסא חדשה שאולי תפתיע לטובה, אך סביר להניח שלא לפי הסרטון הדגמה ששוחרר).

אנא הסבר לי מה כ"כ מגוחך לצפות שמכשיר שמוגדר High End יכיל חומרת High End?

פורסם

שמעו בכל מקרה מדובר כן במכשיר שמעט יותר מעניין מה-N97 למשל בזמנו, נחכה מעט ונראה מה יצא מנוקיה.

פורסם

נראה מכשיר מעניין מאד :)

:xyxthumbs: ואהבתי את העיצוב

אישית היה לי IPHONE 3G

אחרי פחות מחודש מכרתי אותו.

אפל מסבירים כמה שהמכשיר הזה נוח והכל.

הוא ממש לא כזה כל דבר שם צריך לעבור דרך ה ITUNES הזה

אין פלאש אין מחיקה / העברה..

לא אהבתי את זה.

מה שהכי מעצבן שכל מקום שפותחים אשכול\כתבה

ישר דוחפים את ה אייפון הזה.. :kopfpatsch:

חזרתי למכשיר הישן שלי NOKIA FOLD.

פורסם

^

אין מה לעשות שהאייפון יצר סוג של קו סטטוס שעל פיו מרבית החברות אם לא כולם שרוצות להיות בחוד החנית של טלפונים חכמים מנסה להישתוות אליה ולעקוף אותה, לזה אין עוררים וניתן לראות את זה באין ספור מכשירים של HTC ודומים אחרים.

משהו שעדיין לא הבנתי בנוגע למכשיר זה האם הוא כמו המליסטון/N900 נפתח בסליידר צדדי עם מקלדת פיזית או שזה סתם "נראה כך" והמכשיר הוא בלוק כדוגמת האייפון.

דבר נוסף שלא ברור הוא מדוע נוקיה פיתחה ל-N900 את MEMO והיא עדיין גם משקיעה בסימביאן כשהיא עצמה אמרה שזו מערכת כושלת. דבר נוסף שקשור לזה הוא שחברת סימיביאן אמרה שהמערכת ה-3 תצא לשוק ב-2011 מה שמאוד מוזר, כי אם כך ה-N8 רק יצא ב-2011 ואז כבר יעבור זמנו לפני שיצא לשוק (ראו סדרת הטלפונים של DELL).

אגב, לטעמי נמאס כבר מתחרות ה-MP המסריחה הזו שרצה בשנים האחרונות בטלפונים סלולארים, שישקיעו בעדשה טובה ובחיישן ושהמצלמות יוציאו תמונות טובות ויעבדו על ממש המשתמש לצילום. מרבית האנשים שמצלמים בסלולארי משתמשים במצב הרגיל/אוטו' "ונהנים" מתמונות על הפנים ואחר"כ משמיצים את המצלמות הסלולאריות לרעה כי הם לא יודעים לנצלם כמו שצריך.

נ.ב-

אם הסרטון של נוקיה לא נגוע בעריכה ומשחק עם הבאלנס של הצבעים וכו' וזה ישר וטבעי כמו שיצא במכשיר הסופי זה מדהים! :xyxthumbs:

פורסם

^

אגב, לטעמי נמאס כבר מתחרות ה-MP המסריחה הזו שרצה בשנים האחרונות בטלפונים סלולארים, שישקיעו בעדשה טובה ובחיישן ושהמצלמות יוציאו תמונות טובות ויעבדו על ממש המשתמש לצילום. מרבית האנשים שמצלמים בסלולארי משתמשים במצב הרגיל/אוטו' "ונהנים" מתמונות על הפנים ואחר"כ משמיצים את המצלמות הסלולאריות לרעה כי הם לא יודעים לנצלם כמו שצריך.

דווקא משקיעים במצלמות בסלולרים, המכשירים של סמסונג מ-5MP ומעלה מוציאים יופי של תמונות, SE גם כן מוציאים תמונות טובות.

לאט לאט יתחילו להכניס את הפלאש XENON כסטנדרד.

העלייה ב"מגה פיקסל" מספקת תמונות חדות יותר, לכן זה גם מרכיב חשוב.

דווקא התחום הזה הולך ומשתפר בכל דור ודור.

פורסם

יחד עם זאת סמארטפונים אמיתיים עדיין בהחלט לא רואים בפיצ'ר המצלמה כעניין מוביל, חוץ מסנוניות כמו הסטיו הכושל וה-N8 ואולי כמה מכשירי סאמסונג שיצאו ללא זיקה למערכות הפעלה מובילות בשוק העניין בצילום סלולארי דיי ירד.

פורסם

אפרופו מערכות הפעלה, מהניסיון שלי עם הג'ט והפיקסון12 ה-TOUCH UI למרות החסרון היחידי שלו בכמות האפליקציות(אפשר לומר כמעט ואין)

זו מערכת הפעלה מעולה, יציבה כמו בטון, זריזה ומהירה, אין איתחולים ותקיעות פתאומיות, פשוט עובדת ללא תקלות.

בתוכה כבר יש את כל מה שמשתמש צריך כולל מקודדים מובנים: DivX/XviD/H.263/H.264/WMV/MP4 player

- MP3/eAAC+/WMA/AMR player. ניתן להריץ סרט 720P ללא שום בעיה.

*הייתי רוצה לראות את ה-WIN7 ואת האנדרויד עובדים ככה.(על סימיביאן ו-WM6 עדיף לא לדבר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים