עבור לתוכן

סרטי streaming עובדים לאט

Featured Replies

פורסם

היי חברה

אני מחובר ל012 במהירות 2.5

מה שקורה זה שסרטי streaming בכל מיני אתרים

צריך לחכות הרבה זמן עד שכל הסרטון יטען

אם אני אראה את הסרט בזמן שהוא נטען אז כל שנייה יהיה עצירה

אם אני אשדרג את המהירות לא יהיה תקיעות?

פורסם

הבעיה היא לא המהירות אלא הספק תקשורת שלך.

בשביל לראות באמת מה המהירות הורדה שלך באתר כמו יוטיוב תכנס לכתובת

http://www.youtube.com/my_speed#

ותראה את הסרטון שיש שם ותראה מה קצב ההורדה שלך.

פורסם
  • מחבר

רשום שם

254 kbps

streaming http 2509 בערך

כתבתי חלק מהנתונים

תשמע יש אתרים כמו gamespot שאם אני רואה סרטון שם

אני צריך לחכות המון זמן

מה שאני רוצה זה לראות סרט בלי לחכות

פורסם

שלום!

אני חושב שהנתון שנתת 254KBPS לא יגיד לך הרבה. אולם הנתון של ה HTTP מעיד שההורדה אצלך במהירות מלאה. זה נתון קצת פחות חשובף כי HTTP זה TCP ולא UDP. כל מה שאודיו\וידאו עובד עם UDP בד"כ אם לא תמיד. תסתכל בעיקר על השורה שלמטה, יש לך שם FPS ומהירות אקטואלית (אתה תראה את זה משתנה). תראה כמה DROPPED יש לך...

מה שאתה גם יכול לעשות זה להשוות זמן טעינה של סרטים מאתרים שממוקמים בארץ, ותשווה את המהירות לטעינה של אתרים מחו"ל.

אם אתה שם לב שיש הבדל גדול בין הארץ לחו"ל ניתן לומר שאיכות הקו שלך לחו"ל ירודה באופן משמעותי מהחיבור לארץ. לא רק בגלל מרחק ג"ג אלא בעיקר בגלל סוג השירות והאיכות שאתה מקבל מין הספק. לדעתי 2.5 הורדה זה ממש לא הרבה ויש סיכוי טוב ששידרוג ללפחות 5 מ"ב הורדה יעזור. (קודם תשווה מהירות טעינת סרטים בארץ\חו"ל).

בגדול 2.5 מ"ב אמור להספיק, אך אני מניח שלקוחות של 2.5 מקבלים פחות עדיפות על ה" קו לחו"ל " מאשר לקוחות שמשלמים יותר...

אנא ציין גם את הטופולוגיה של הרשת הביתית שלך, מודם, אחרי זה הולך לאן? האם אתה אולי מחובר אלחוטית?

פורסם

נוריאל אם אתה לא יודע אז אל תבלבל אותו סתם.

מצטער אך אתה טועה, כי יו טיוב זה TCP והיכן שאמרת לו להסתכל זה בכלל הkbps של הסרטון עצמו, לא של ההורדה שלו.

אני אימתתי את זה הורדתי את הסרטון משם וזה בדיוק אותו כמות של kbps כמו שהיה רשום למאפיינים שלו.

אפילו תבדוק את זה עם הקובץ של ה480P לבין ה720P.

גם בפירוש אומרים לך להסתכל לHTTP STREAMING.

וזה שהוא אמר שGAMESPOT פועל לו לאט זה בגלל 2 סיבות, אחד הם מאוד מאוד עמוסים בגלל זה קורה שאתה לא מוריד על המהירות שלך.

דבר שני זה בגלל שהם נמצאים בארה"ב. אז זה תלוי גם ברוחב פס שלך לחול.

מהבדיקה שלך בYOUT נראה שאתה מקבל את כל המהירות.

פורסם

הי שלמה,

טעות שלי

אתה יודע בעצם במה הם משתמשים בעצם ביוטיוב?

HTTP, RTMP, RTMPT, RTMPE, RTMPTE?

פורסם

למען האמת זה דווקא פועל על RTSP - Real Time Stream Protocol

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים