עבור לתוכן

תקוע עם התחייבות לעוד שנה. איך יוצאים מזה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. יש לי אינטרנט 2.5 מגה של בזק בינלאומי שאני משלם עליו 35 ש"ח לחודש ויש התחייבות לעוד כשנה. לפני שבוע אמא שלי עשתה בבית טלפון של אורנג והם נתנו לה בנוסף לטלפון אינטרנט של 10 מגה. עכשיו אני גולש באורנג ומרוצה אבל תקוע עם ההתחייבות בבז"ב הם לא נותנים לי לצאת ממנה ואומרים לי שאם אני רוצה לצאת אני צריך לשלם את כל החודשים שנשארו. יש דרך לצאת מזה?

פורסם

אם תצליח להוכיח שיש לך בעיות בגלישה (איטיות, תקלות, ניתוקים) זה בדרך כלל חוסך עלויות של ניתוק.

עוד אפשרות זה להקפיא את המנוי (וההתחייבות) לתקופה מסוימת שוב ושוב.

רוב החברות גם מוכנות לקבל קנס יציאה אבל יכול להיות שבמקרה שלך זה לא משתלם - לדוגמה לשלם את ההפרש בין המחיר ששילמת למחיר המחירון בחודשים מהתחייבות שכבר עברו.

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה... הרי אמא שלך משלמת. :s07:

תגיד לאמא שלך לתסדר את זה.

פורסם

חבל שהיא עשתה עסקה עם חברה אחרת בלי לקחת בחשבון התחיבויות קודמות.

בגדול לפי מה שקראתי אחרי חיפוש צריך בגדול לשבת להם על הראש או להקפיא עד אין סוף.

אגב,לכמה נצחים ההתחיבות של אורנג'?

פורסם

להקפיא זה ממש טעות

במקום להתפטר מהתחייבות אתה מנציח אותה.

תבדוק אם יש קנס יציאה שהוא נמוך מהמשך התשלומים עד סוף השנה.

פורסם
  • מחבר

העסקה באורנג היא לשנתיים אבל היא לא הבעיה להפך אני ממש מרוצה מהחבילה. טלפון חינם לנייח, 33 אגורות לדקה לנייד + 10 מגה אינטרנט ב74 ש"ח זו עסקה לא רעה בכלל. הבעיה זה החבילה בבזק בינלאומי כי היא הפכה לתשלום מיותר. ניסיתי לשלם קנס יציאה מופחת הם סרבו רוצים את הכסף על כל החודשים שנשארו. השאלה היא נגיד שאני יקפיא. כמה כבר אפשר להקפיא? יש לי אצלם 2 חבילות אחת היתה בשבילי ה2.5 מגה והשניה 1.5 מגה לחברה שלי. מה אני יכול להקפיא את המנוי למשך שנה ואז כשתיגמר לחברה שלי החבילה של ה1.5 להעביר אליה את ה2.5? נשמע לי מגוחך

פורסם
כמה כבר אפשר להקפיא? יש לי אצלם 2 חבילות אחת היתה בשבילי ה2.5 מגה והשניה 1.5 מגה לחברה שלי. מה אני יכול להקפיא את המנוי למשך שנה ואז כשתיגמר לחברה שלי החבילה של ה1.5 להעביר אליה את ה2.5? נשמע לי מגוחך

אני רואה שמצאת דרך לצאת מההתחיבות.... תעשה בדיוק ככה... תקפיא את הארוכה ותמשיך עם הקצרה. וכשהקצרה תגמר תחליף לזאת שהקפאת.

פורסם
  • מחבר

אתה באמת חושב שאני יכול להקפיא לתקופה כל כך ארוכה?? לדעתי יש הגבלה על הקפאה נראה לי שאפשר להקפיא עד איזה 3 שבועות או חודש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים