עבור לתוכן

מה נסגר עם המהירות של האינטרנט אצלי?

Featured Replies

פורסם

לפני 3 ימים דיברו עם אבא שלי ואמרו לו שנפרסה תשתית של NGN באזור שלנו ושנוכל לשדרג את מהירות האינטרנט מ-4 מגה ל-10מגה.

יום אחרי הוא אמר להם לשדרג ואמרו לו שתוך 24 שעות המהירות תגדל.

אתמול בדקתי את המהירות וראיתית שאין שינוי.

תמיד כשבדקתי מהירות בספיד טסט.נט התוצאות היו בסביבות ה:

796843982.png

ואז התקשרנו לבזק ואמרנו להם שעדיין אין שינוי. אמרו לנו לנתק את המודם והראוטר מהחשמל ואז אמרו לי לחבר חזרה, חיברתי ואז אמרו לי שיש בעיה אצל הספק (012) ושיחזרו אליי כשהבעייה תיפתר (גם האינטרנט אצלי לא עבד, אין לי מושג אם זה קשור לבעיה). אחרי כמה דקות חזר לי האינטרנט ובדקתי מהירות. התוצאות היו

797207657.png

בבדיקה אחת שמשום מה אני לא מוצא בהיסטורית הבדיקות היה גם 9.05.

התקשרתי לבזק ואמרתי שהמהירות היא 9 ואני משלם על 10 אז אני רוצה גם לקבל 10 (אני חזרתי אליהם, לא הם אליי וכששאלתי למה לא חזרו הם אמרו שאצל 012 יש עדיין בעייה). אמרו לי לחבר את המודם ישירות למחשב וליצור התקשרות לשם משתמש כלשהו שאמרו לי. התחברתי ועשיתי בדיקת מהירות של בזק והתוצאות היו 10.51 והעלאה 774. אח"כ בזק הפנו אותי ל012 בטענה שהמהירות שאצל בזק היא תקינה וכנראה שהתקלה היא ב012. דיברנו איתם והם אמרו לי להתחבר ישירות למודם אבל עם התקשרות שונה, עם שם המשתמש והסיסמא שלנו (למרות שמאז שהתחברנו עם המודם הפנימי במחשב הישן לא השתמשנו בהם). כך עשיתי, התוצאות היו תקינות עדיין. ואז הם אמרו לי שכנראה הבעיה היא בראוטר או בספיד טסט.נט בטענה שנשמעת דבילית ביותר שכנראה במהירות של ה4 הם מדייקים אבל במהירויות גבוהות כמו ה10 התוצאות לא יוצאות מדוייקות. חיברתי בחזרה את הראוטר ובדקתי בבדיקה של בזק ובבדיקה של ספיד טסט.נט. התוצאות היו תקינות בדיוק כמו בבדיקות עם 012 ובזק

797385602.png

היום כשבדקתי את המהירות גם עם הבדיקה של בזק, וגם בספיד טסט.נט הופתעתי לגלות שהמהירות שוב ירדה מתחת ל10 (בסביבות 9).

מה הבעיה פה? למה המהירות היא לא 10? כי לא נראה לי שלבזק/012 יש איזה מזימה זדונית נגדי, לבדוק אם אני שם לב שהם מורידים לי מהירות בלי שאני שם לב...

פורסם

נראה בסדר. תבדוק מול השרת של בזק עם @1 אם אתה רוצה להיות בטוח . כדי להגיע לspeed test אתה עובר גם דרך "עומס" (לרוב לא רואים אותו כי אני חושב שהספקיות מרמות בבדיקה). בדיקת תשתיית עושים לרוב עד לשרת של בזק בלבד. אגב הspeed test יכול לזייף כלפי מעלה על ניידים חלשים כשהם על בטריה.

אני רואה שיש לך ירידה בupload כמו שהיה לי לזמן מסוים. גם ככה אל תצפה להגיע ל10 מגה בעיקר לא בזמני עומס. בסך הכל שידרגת את הצינור והתשתית בארץ לא השתנתה בהרבה עד כמה שידוע לי. אולי בתוך הארץ תוכל להתקרב ל10 . בחו"ל זה יהיה קצת בעיה למרות שלא מזמן הצלחתי להגיע ל80% לחו"ל ;) וזה עם חשבון גיימר של 014 בין 8 ל 9 בבוקר (לא זמן הכי עמוס).

פורסם
  • מחבר

אמרו לי לחבר את המודם ישירות למחשב וליצור התקשרות לשם משתמש כלשהו שאמרו לי.

נראה בסדר. תבדוק מול השרת של בזק עם @1 אם אתה רוצה להיות בטוח .

זה היה השם משתמש! נכון.. @1... אז בעצם הבעיה עם זה שהמהירות ירדה זה בעצם עומס על השרתים של בזק? כי אני רוצה להבין אם זה משהו שניתן לתקן או ש זה לא תלוי בי
פורסם

יותר מידי קישקוש רשמת.

האם כאשר אתה מחבר את המחשב ישירות למודם בלי ראוטר המהירות בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים