עבור לתוכן

מחפש עריסה לאייפון... תקציב 200

Featured Replies

פורסם

שלום. אני מחפש עריסה לאייפון שאני אוכל דרכה לחבר את האייפון למחשב, לטעון אותי, ולחבר אותו לתצוגה (טלוויזיה) ורמקולים ושלט. אני יודע שהתקציב שלי לא הכי רחב אבל ניתן להזמין מחו"ל אני מקווה שהתקציב מספיק אבל אם לא תוכלו בבקשה לאמר לי מה התקציב ההתחלתי לכזה דבר?

פורסם

אני באמת חושב שאתה מבקש יותר מדיי ביחס למחיר, במיוחד הבקשה לחיבור ל-TV וכדומה, אשמח לראות אם מישהו יצליח לדלות מידע אחר.

פורסם
  • מחבר

בסדר.. מקובל עליי.. אתה יכול להתת הצעת מחיר למשהו אם ככה?

פורסם

חשבתי על זה והאיש לא מבקש יותר מדי והוא יכול למצוא את דרישותיו בשוק בקלות ב-200 ש"ח.

קנה עמדת DOK באיביי או ב-DX או פוקאל. ישנם עמדות חכמות יותר שכוללת חיישן IR ושלט וככה אתה יכול עליהם. זה עולה בערך 5 דולר לעמדה פשוטה ולכזו עם שלט 10 בערך. שים לב שיש עמדות פשוטות כולה לטעינה ויש כאלה עם שקע לחיבור הכבל טעינה מאחורה וחיבור אוזניות (או למערכת סטיראו) ואותם אני ממליץ לרכוש בהנחה שיש לך אחד מה-2 דורות האחרונים של האייפון (המכשיר הראשון פשוט שמן מדי).

בנוגע לוידיאו אני לאחרונה קניתי לי כבל TV-OUT לאייפוד טאץ' שלי וזה מאוד נחמד, קניתי אחד של חברת DEXIM בבאג דיוטי פרי ב-40 דולר וגם תוכל להשיג באיביי כבלים לוידיאו לאייפון. שים לב שהכבל מאושר על ידי אפל לתמוך במכשיריי אייפוד/ן כי ישנם כבלים פשוטים שרצים בכמויות ב-DX ואיביי והם בסדר אך רק עם האייפודים הישנים כי בחדשים ובאייפון אפל הוסיפה צ'יפ בכבל שמתקשר עם המכשיר ואומר לו שזה כבל "אמיתי" ולא חיקוי שעלה 5 דולר ולא מכיל אותו.

את הכבל אתה מחבר עם החיבור DOCK לשקע DOCK בעמדת אייפון וככה יש לך את מבוקשך ב-200 שקל. ייתכן והמחירים ינועו שמאלה וימינה בהתאם לערך הדולר היציג כיום. כשאני קניתי את הכבל שלי בסופו של דבר יצא לי 150 ש"ח (ועוד העמדה לא תעלה יותר מ-50 ש"ח ככה שאתה בתחום הרצוי).

הערה סופית חשובה: שים לב שמרבית אם לא כל העמדות DOCK "דפוקות" כי אפל לא מעודדת שימוש במגנים למכשירים שלה ולכן התושבת להכנסת המכשיר לעמדה מתאים רק למכשיר ללא מגן (מרבית האנשים כולל אני משתמשים במגן ולכן זה בעיה :nixweiss:).

אלו היו ה-2 סנט שלי, מקווה שעזרתי לך ותהנה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים