פורסם 2010 באפריל 2615 שנים אני פותח את הפורטים בסדר גמור וזה עדיין לא עובד !קבלו תמונה אם כל הפרטים ואיך שהכנסתי את הפורטים !
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים קודם כל אין מה לפתוח כי שום דבר לא סגור. אתה מפנה את הפורטים בטבלאות NAT של הנתב.שנית האם הפעלת תוכנה שמאזינה לאותו פורט במקביל לבדיקה?
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים מחבר מה זאת אומרת להפנות פורט ?ולא אני לא משתמש בתוכנה שמשתמשת באותו פורט
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים שימוש בנתב עם NAT לא חסום שום דבר.אתה פשוט אמור להגדיר לנתב לאן לנתב תעבורה במקרה של תקשורת נכנסת לפי הפורט.אם אין תוכנה שמאזינה לאותו פורט באותו זמן אז הבדיקה הזאת לא שווה כלום.
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים מחבר אם אני מביא לך שליטה על המחשב שלי אתה יכול לפתוח לי ?דרך TEAMVIEWER בבקשה אני לא כל כך מבין בזה וזה יקח שנים ככה !
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים אני (וכל חבר צוות אחר) נותנים עזרה רק בפורום.רוצה עזרה פרטית/עצלן במיוחד? תשלם לטכנאי.
פורסם 2010 באפריל 2715 שנים אם אני מביא לך שליטה על המחשב שלי אתה יכול לפתוח לי ?דרך TEAMVIEWER בבקשה אני לא כל כך מבין בזה וזה יקח שנים ככה !עפת על עצמך קצת, לא?למה שלא תנסה את התמיכה של HOT?
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים פשוט תבדוק אם האפליקציה שאתה צריך עובדת. אם לא, תשמור הגדרות ותעשה ריסטרט לנתב.
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים הנתב הזה ידוע בבעייה האת יש כמה דרכים לפתור אותה השאלה העם אתה עם חייגן או בלי חייגן?
פורסם 2010 במאי 115 שנים מחבר הסתדרתי ! תודה על העזרה ! אגב.... הראוטר שלי הרוס אז אני מתחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי לשכנים ! חח (זה זמני)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.