עבור לתוכן

גוף קירור פסיבי לא יקר לLGA-775 לעבודה ללא אוברקלוק?

Featured Replies

פורסם

איזה גופי קירור הכי זולים יש היום למעבד Q8400 ללא אוברקלוק, שיכולים לתפקד במצב פסיבי בתוך מארז עם מאוורר אחד?

מדובר במפרט די בסיסי הכולל כרטיס מסך 8500GT בעל קירור פסיבי, 4GB זיכרון, והארדיסק 500GB של היטאצ'י שכמעט ולא מתחמם. כל הסיפור הזה יושב במארז מעפן ב130שח הכולל ספק כח מאוד מרעיש "400W" של חברה לא ידועה. מה שאני צריך לעשות זה להשקיט את המערכת עד כמה שאפשר. דבר ראשון שעשיתי זה החלפת המאוורר של ספק כח לדגם שקט 1200RPM של Scythe, והחלפת מאוורר במארז לדגם שקט 120ממ של אותה חברה. והדבר האחרון שעדיין מרעיש זה הקירור Intel של המעבד.

בינתיים מה שמצאתי זה Mugen2 שמוכרים בKSP ב150שח, אבל לדעתי זה קצת overkill למחשב הזה.

השאלה: האם יש גופי קירור פסיביים בתקציב יותר נמוך, שיכולים להחליף את מאוורר Intel בקונפיגורציה הזאת?

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

איך Arctic Cooling Alpine 11 Pro, לא מרעיש מדי? אין באתר שלו שום מידע לגבי רעש...

פורסם

למה להקפיץ ? קרא בבקשה את חוקי הפורום..

ושום קירור פאסיבי לא יחזיק במארז הזה..בדומה למה שהצעת..אחד הדגמים מסדרת הALPINE של AC יספיק בהחלט..והוא יהיה שקט זה בטוח..

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה וסליחה על ההקפצה. :xyxthumbs:

יש אולי איזה גופי קירור שקטים אלטרנטיביים לAlpine11 בסדר גודל מחיר של עד 100שח, שהיית ממליץ לבדוק?

פורסם

לא ממש..כל השאר מרעישים יותר ויקרים יותר ;D :xyxthumbs:

פורסם

איך Arctic Cooling Alpine 11 Pro, לא מרעיש מדי? אין באתר שלו שום מידע לגבי רעש...

הוא באמת סבבה.. יש לי אחד כזה וכן הוא יותר שקט מהסטוק של אינטל!

פורסם

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=8279

לא ב-100 ש"ח אבל כמעט היחיד שמותאם לעבוד פאסיבית (לא עם המעבד הזה) או עם מאוורר ב-CFM נמוך מאוד ולכן חרישי (מומלץ בחום - עדיף עם PWM מלוח האם).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם, כנראה אלך על הAlpine11. :xyxthumbs:

פורסם

למה?

פורסם
  • מחבר

למה?

כי אני לא מוצא גופי קירור פסיביים בתקציב הזה? :nixweiss:
פורסם

אין קירור פאסיב שיחזיק את המעבד שלך בתקציב הזה.. ;D

פורסם

^

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים