עבור לתוכן

מסתמנת תחילת תקופת האנדרואיד בישראל.

Featured Replies

פורסם

מופיעות ידיעות היום על הגעתם של ה-HTC LEGEND והמוטורולה MILESTONE לסלקום דיי בקרוב, מה שכנראה ישפיע גם על שאר המפעילות בהתחמשות במכשירי אנדרואיד דומים או מתחרים נוספים, נראה שלאחר הייצוג היחסית מינימאלי ובסיסי שהייתה למערכת ההפעלה, תקופה חדשה מתחילה, ואולי מלחמה קצת יותר רצינית מול האייפון בישראל.

• תגובות 35
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להוסיף על זה, ניופאן החלה לשתף פעולה עם חברות שונות בארץ ליצירת אפליקציות ישראליות בעברית.

מה שגם, משתמשי מערכת האנדרואיד לא יהיו כבולים לחברות התמיכה בעברית למיניהן.

העתיד אכן ורוד למערכת האנדרואיד בישראל (ובעקבות W7PS כנראה גם בכל העולם).

פורסם

העתיד לא וורוד כל עוד אין תמיכה מגוגל, אפליקציות בעברית לא ממש יעזרו לך כאשר החנות איננה זמינה בארץ...

פורסם

חבר שלי כבר הצליח להבריח נקסוס 1 לארץ הקודש..

ה HD2 נראה יותר מרשים ממנו במציאות

פורסם
  • מחבר

העתיד לא וורוד כל עוד אין תמיכה מגוגל, אפליקציות בעברית לא ממש יעזרו לך כאשר החנות איננה זמינה בארץ...

החנות פתוחה לאפליקציות חינם, ותתפלא יש לא מעל עבריות כבר עכשיו.

פורסם

לפי כתבות שונות בנט (ושמועות) התמיכה של גוגל בדרך, עברית אינטגרלית, וכמובן המרקט יהיה זמין גם לנו.

חבר שלי כבר הצליח להבריח נקסוס 1 לארץ הקודש..

ה HD2 נראה יותר מרשים ממנו במציאות

הנקסוס הוא ממש דוגמה לא טובה, ראה את המכשירים החדשים שיצאו ובדרך לצאת.

אגב,

אני בעל HD2, ולדעתי איתו (אחריו) תמות ה- WM ו- MS בקרב משתמשי הפרו... (יחי המלך החדש - "אנדרואיד").

הסתייגות קטנה, דעתי תקפה אך ורק אם MS תוציא את W7PS במתכונת הנוכחית (אם גרסה זו היא גרסת המולטימדיה, ותהיה גרסת Pro או Biz "פתוחה" כמו WM, אז הדברים יהיו אחרת).

פורסם

לפי כתבות שונות בנט (ושמועות) התמיכה של גוגל בדרך, עברית אינטגרלית, וכמובן המרקט יהיה זמין גם לנו.

הנקסוס הוא ממש דוגמה לא טובה, ראה את המכשירים החדשים שיצאו ובדרך לצאת.

אגב,

אני בעל HD2, ולדעתי איתו (אחריו) תמות ה- WM ו- MS בקרב משתמשי הפרו... (יחי המלך החדש - "אנדרואיד").

הסתייגות קטנה, דעתי תקפה אך ורק אם MS תוציא את W7PS במתכונת הנוכחית (אם גרסה זו היא גרסת המולטימדיה, ותהיה גרסת Pro או Biz "פתוחה" כמו WM, אז הדברים יהיו אחרת).

המרקט לא זימין ברוב אירופה אז שיהיה זמין בארץ?

* Australia

* Austria

* Canada

* France

* Germany

* Italy

* Japan

* Netherlands

* New Zealand

* Spain

* Switzerland

* United Kingdom

* United States

בשביל להשתמש בחנות הייתי צריך לשנות את הקוד מפעיל במכשיר שלי(שיניתי לTmobile) ולהתשמש בכרטיס ללא ווידוא כתובת כמו Master Card לדומא.

בקשר לעבירת רק שתבין שהאנדרואיד כן תומך ברמת מ"ע הפעלה בעברית, תחת ספריית java.lang יש Character.UnicodeBlock.HEBREW המכישר תומך בכל הchar codes התקניים לעברית, ויש תמיכה מלאה בכל שפת RTL. בRoadmap של גוגל אין כרגע אזכור לתמיכה בעברית. יש דרישה עצומה בלי שום קשר למדינת ישראל, אף אחד אבל אף אחד לא שם עלינו זין. הIphone לא קיבל עברית בגלל idigital או הפרחות של רמת אביב, האייפון קיבל עברית בגלל הדוסים, בין האפליקציות הכי מורדות בiphone נמצאות אפליקציות של תפילות, פרשות השבוע, ולוחות שנה עבריים שמשמשים בעיקר את הקהילות החרדיות בארצות הברית ובריטניה.

יש ticket בן שנתיים+ עם הדרישה הזאתי(וכמעט כולם אם לא כולם הדורשים הם אמריקאים) באתר הפיתוח של google התשובה הרשמית שלהם "אין כוונה בהרחבת הפונטים לשפות נוספות עקב בעיית זכרון במכשירים רבים", קרי לא בראש שלנו לעשות את זה כי אנחנו לא מוכרים nexus one בישראל, ואין עדיין מספיק דוסים עם אחד כזה...

פורסם

אז מה עדיף היום, HD2 או גוגלפון כלשהו...זה כבר משגע.

לא שווה לי לתקן את המסך של ה HD1 הרגיל כי זה עולה אלפייה, מצד שני אפשר לקנות את ה HD2 היום במחיר של 3K, או לחכות הרבה זמן לגוגלפון נורמלי שיצא עם כל מה שמצטרף ומתלווה אליו...כלומר פועל טוב ונקי. לא עם כל השטויות של להתקין םה אפליקציה ולחכות שם לאיזה משהו שיתעדכן (כמו שיחות וידאו מה ששמעתי שלא עובד על אנדרואיד)

פורסם

מסך חלופי מebay לא יעלה יותר מכמה עשרות דולרים...

גוגל פון נורמאלי יש לך, שיחות ווידאו אין בכלל(לא שמת לב שאין אף אנדרואיד עם מצלמה קדמית?) לא שמישהו משתמש בזה... אבל מאוד חסר לי שאני לא יכול לעשות יותר video call בסקייפ, מה שיכלתי לעשות ועבד מעולה פשוט על הN95 שלי.

פורסם

תסכים איתי שזה עדיין מבאס ומפגר שמכשיר כף יד דור 3.5 ומעלה לא יכול להציג שיחות ווידאו? כאילו מה הקטע חוזרים לאייפון?

אני דיי משתמש בזה, בכלל כשזה חינם אז מדוע שלא? (אישית אצלי דרך העסקה אז למה לא לנצל).

זה דיי מבאס.

פורסם

מכשירי אנדרואיד עם מצלמה קדמית זה רק עניין של זמן (במיוחד שהאייפון החדש כנראה יחזיר את האופציה הזו למרכז הבמה).

במאי יושק ה-Evo 4 שיש לו מצלמה קדמית ואני מאמין שאחריו יצוצו מכשירים נוספים.

לדעתי ברגע שיהיו מספר מכשירים עם הפיצ'ר הזה תוסף התמיכה.

פורסם

אני לא אוהב את הקטע שמדובר ב "אני מאמין שיקרה", זה מה שאמרו על האייפון בפלאש, ובמערכת פתוחה.

פורסם

מכשירי אנדרואיד עם מצלמה קדמית זה רק עניין של זמן (במיוחד שהאייפון החדש כנראה יחזיר את האופציה הזו למרכז הבמה).

במאי יושק ה-Evo 4 שיש לו מצלמה קדמית ואני מאמין שאחריו יצוצו מכשירים נוספים.

לדעתי ברגע שיהיו מספר מכשירים עם הפיצ'ר הזה תוסף התמיכה.

ברגע שיהיה אז יהיה, זה לא עוזר למי שמתלבט אם לקנות היום מכשיר נכון?

::)

פורסם

בדיוק מה שאני אומר...עד שזה יצא..את מי זה מעניין..בגלל זה ההתלבטות פה עדיין על WM.

פורסם
  • מחבר

בלי קשר סטיתם מהנושא... הלג'נד לא בא להתחרות בשום HD2 ולמרות זאת הוא תוספת מבורכת, המוטורולה הוא כבר תותח עסקי רציני יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים