פורסם 2010 באפריל 2215 שנים שלום פתחתי את האשכול הזה מכוון שהאשכול שהתחיל לדבר על מעגל זה כרגע ניסגר :'( הייתי מעוניין לבנות מעגל ש כשה אני עושה קצר המעגל מנתק את החשמל (בלי השהיה ואז חוזר ליפעול) אני צריך שיהיה כפתור איפוס . שיפעיל שוב את המעגל . פרטים : 24-12V 20H ושיהיה קומפקטי ;D תודה מראש לעונים
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים אני לא מצליח למצוא משהוא בגוגל (רק מעגלים להגבלת זרם שמשאירים אותו מחובר)הייתי עושה משהוא כזה בערך :נגד קטן מאוד (נניח 0.1 אום) + טרנזיסטור הספק בטור לעומסמחלק מתח דרך כל מתח הספק (לפניי המעגל) מיוצב אם דיודת זנר - כדיי לקבל דיוק מקסימלי במתח בנקודת אמצע של המחלקמגבר משווה שמשווה את המתח שנופל אל הנגד 0.1 אום והמתח במחלק מתחמתח אל הנגד גדול יותר מהמתח במחלק --> קצר --> אות reset ל flip flopה flip flop מנתק את ה B לטרנזיסטור ומנתק את המעגלכדיי להפעיל את המעגל מחדש יש לתת set ל flip flop אם מפסק או לנתק ולחבר מחדש את המקור מתח
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר תודה רבה על המעגל אבל אפשר סכמה אני פשות לא מצליח לעקוב יש לי שאלה ? המעגל עונה על 24V ומצבר של 20AH (אני לא יודע מה ה זרם שלו אבל את ה AH אני יודע ) אם כן אז תודה רבה
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים אין לי סכימה כי מעיולם לא בניתי מעגל כזה ואני לא מוצא באינטרנטאם הייתי צריך לבנות הייתי בונה אותו בכיוון שכתבתיהנתונים של המעגל (זרם מתח מהירות ניתוק וכדומה) תלויים בערכים של הרביבים. ניתן לבנות גם גרסא ל 240 V AC אם רוצים
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מחבר תודה רבה על התגובה ! אני פניתי לפורום כדי לכבל סכמה ולבנות אותה . אם תוכל לבנות מעגל כזה ולתת לי נתונים אני אסמך מאוד . אד אז אני צריך לחקות :-\ תודה על העזרה
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר אני ראיתי שאם אני עושה קצר בספק כוח (רצוי לא לנסות) אז הספק כוח שלי נכבה . עד שאני לא מנתק אותו מהחשמל הספק לא יפעל . ניחוש שלי יש שם מערכת נגד קצר . אם מישהו מקיר את המערכת הזו ויודע לאתר אותה . אולי שיעלה תמונה של ה"צ'יפ" או איזו סכמה .תודה למשיבים ! ;D
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים המעגל שלך צריך להיות משהו בסגנון הזהhttp://www.seekic.com/forum/22_Circuit_Diagram/23184_SHORT_CIRCUIT_PROTECTION.htmlרק צריך לשנות אותו לערכים שלך (מתח כניסה, מתח יציאה וכו')
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר תודה אני לא זוכר אם ציינתי את זה אבל אני לא מבין גדול באלקטרוניקה . אם תוכל לומר לי מה לשנות בכדי לקבל את הערכים האלה אני אודה לך 1. I/P 24V-12V 2. 20HR תודה על העזרה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.