עבור לתוכן

OC ל-E8400 עם קירור רגיל...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עם הוא לא יציב אז כן.

אצלי המשחקים פועלים נפלא על OC.

בהנחה ויש לאגים, האם צריך להוריד את המתח או להעלות אותו (עניין של טיפה לשם או לפה).

ובכלל, למה אין רשימה כזאת שאומרת לכמה FSB אפשר לתת מתח.

מה אני צריך להנחש מיליון פעם איזה מתח הוא היציב ביותר?

פורסם

^כן...

אין נוסחה לזה. לכל OC יש אופי מיוחד, תלוי בלוח, זיכרונות, על איזה מעבד נפלת (כל מעבד הוא שונה!) ותלוי במזל שלך.

פורסם
  • מחבר

היי חבר'ה.

עשיתי OC ל-3.7.

במשחקים מרגיש יציב אך יש במשחקים כל פעם לאגים, הבאתי לפניכם את ההגדרות שתוכלו לראות ולהציע אופצייה אחרת.

אשמח לעזרה. ;)

http://img687.imageshack.us/g/28042010049.jpg/

פורסם

לאגים ? לפני הOC לא היה ? ניסת להוריד קצת את הOC ולראות מה קורה ?

פורסם
  • מחבר

לאגים ? לפני הOC לא היה ? ניסת להוריד קצת את הOC ולראות מה קורה ?

אני רוצה להגיע ל-OC גבוה ללא לאגים.

לפי מה שהבנתי מדבריך OC גורם ללאגים כן?!

פורסם

במשחקים מרגיש יציב

לא בודקים יציבות עם משחקים.

פורסם

תקשיב, תוריד את התוכנה PRIME 95, ותנסה כול דבר לפחות שעתיים עם אתה מקבל שגיאה או שהמחשב קורס תוריד קצת את הOC ותנסה עוד הפעם עד שזה יציב לגמרי, ותסתכל לאן החום של המעבד מגיעה בבדיקות.

פורסם
  • מחבר

תקשיב, תוריד את התוכנה PRIME 95, ותנסה כול דבר לפחות שעתיים עם אתה מקבל שגיאה או שהמחשב קורס תוריד קצת את הOC ותנסה עוד הפעם עד שזה יציב לגמרי, ותסתכל לאן החום של המעבד מגיעה בבדיקות.

למה להוריד?

אני שואף למהירות כמה שיותר גבוהה.

כמובן בגבולות המותרים, אני לא אעלה ל-4.5GHz למשל עם קירור סטוק.

פורסם

להוריד בשביל שיהיה יציב, להעלות כמה שיותר? תעלה ל5GHZ אבל אז אתה לא תוכל לשחק במשחקים ואפילו לא לראות סרטים כי המחשב יקרוס כול שניה, הבנת לאן אני חותר?

אתה צריך להגיע למקסימום OC במקסימום יציבות, מה זה שווה שהגעת למספר גבוהה אבל המערכת קורסת מחוסר יציבות?

פורסם

מה שאתה צריך לעשות לדעתי זה להעלות את המתח של-MCH CORE ל-1.3 ואז לנסות שוב. כדאי גם לעלות בדרגה אחת מעל NORMAL את המתח ל-FSB. אחר כך תוריד את התוכנה OCCT ותעשה בדיקת מאמץ של שעה. אם הבדיקה עוברת, אז ה-OC יציב. אם לא אז תראה במה רשומה שם הבעיה (בתוכנה) ותשנה מתחים עוד פעם ותבדוק גם את הטמפרטורה של הגשר הצפוני שהיא לא תעלה על 50 מעלות.

פורסם

אצלי המשחקים פועלים נפלא על OC.

בהנחה ויש לאגים, האם צריך להוריד את המתח או להעלות אותו (עניין של טיפה לשם או לפה).

ובכלל, למה אין רשימה כזאת שאומרת לכמה FSB אפשר לתת מתח.

מה אני צריך להנחש מיליון פעם איזה מתח הוא היציב ביותר?

תעלה את ה NB.

אתה גם צריך להבין מה כל "תתי ההגדרות" אומרים ולא סתם שמישהו יזרוק לך תעלה ל CPU PLL מתח מסוים.

עדיף שתנסה קצת להבין מה חלק מההגדרות נותנות, כך יהיה לך יותר קל לזכור ,ולהבא לעשות O.C מתון במתח ויציב.

פורסם

הכי פשוט, תוריד מכאן את LINX :

http://www.youwatched.com/datajay/linx(0.64).7z

תפעיל אותה כ-20 לופים, במידה והמעבד שלך עובר את זה אני יכול להבטיח לך שהוא יציב. הבדיקה לוקחת עד שעה.

תנטר טמפטורות כל העת עם Realtemp, במידה ואתה רואה שהטמפרטורות מגיעות לTJMAX של המעבד(שהוא 95 או 105 אם אני לא טועה)

תלך בחזרה לביוס, ותוריד מעט תדר ומתח.

עד שזה מגיע למצב שהמעבד לא מגיע לTJMAX.. התוכנה אמורה לאמץ מאוד את המערכת ועל ידי כך להגיע לטמפרטורות שבשימוש קונבנציאונאלי לא תגיע אליהן.

לכן, אלו לא הטמפרטורות שתגיע אליהן במשחקים או בכל שימוש אחר נורמאלי במחשב.

ובכל מקרה, כל הגדרה/תת הגדרה שאתה רואה בביוס, תריץ חיפוש קצר בגוגל, תנסה להבין מה היא אומרת ובמה היא עוזרת.. ורק אז תמשיך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים