פורסם 2010 באפריל 1815 שנים כרגע אני עם LOGITCH MX1000 הבטריה שלו דיי גמורה כבר וגם העכבר עצמו קצת איבד מצורתו וחשבתי היות ואני טס לקנות חדש.איך הLogitech® Performance Mouse ?יש משהו אחר מומלץ? הוא חייב להיות אלחוטי.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים אני מציע לך לצפות בכל סדרת הסרטונים הזאת: http://www.youtube.com/watch?v=vsqoH7_lkC4 חוץ מזה יש עוד 3 תצפה בכולם ובתגובות (לטובתך).גם אני מתכנן לקנות עכבר עד שראיתי את הסרטונים האלו התלבתטי בין ה-xai ל-g500 אחרי שצפיתי אני מתלבט בין ה- Mx518 , deathadder, diamondback, ו-roccat kone
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים מחבר אני כבר המון שנים עם עכבר אלחוטי ואני לא רוצה לחזור לחוטי.. יש לי כאן גם ככה מספיק חוטים על הראש :-)
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים תשים גם יד על ה X8 של מייקרוסופט, אם אתה נוטה למשחקים. נראה כמו עכבר טוב (אני מתאפק לא להחליף את ה G9 שלי בו).
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים מחבר אני מאמין שמעולהתבדוק ביקורות ברשתאישית אני מתכנן קניהקראתי וראיתי סרטונים הכן נראה מעולה..מעניין באיזה מחיר אני יצליח למצוא אותו שם..[br]פורסם בתאריך: 21.04.2010 בשעה 12:21:38תשים גם יד על ה X8 של מייקרוסופט, אם אתה נוטה למשחקים. נראה כמו עכבר טוב (אני מתאפק לא להחליף את ה G9 שלי בו).מעדיף לקנות לוג'יטק על מיקרוסופט...בכל מקרה העיצוב של הX8 נראה ילדותי קצת..
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים מחבר אני לא בא לנסות לשכנע אותך בקשר ל X8, אבל....עיצוב??? זה עכבר חח נו אז? עיצוב?? זה טלויזיה עיצוב?? זה אוטו עיצוב?? זה חולצה כן ברור שעיצוב מן הסתם העכבר צריך להיות גם יפה ונעים לעיין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.