פורסם 2010 באפריל 1815 שנים שלום רב! לאחר שנים של עבודה אמינה הלך לגן עדן של המאווררים המאוורר של הכרטיס מסך. רציתי לבקש המלצה למאוורר טוב לכרטיס מסך. אני מניח שאין צורך ברכיב המתקדם והיקר ביותר, עדיף אפילו משהו שאפשר יהיה לקנות יד 2, אבל שיעשה את העבודה בצורה נאמנה. תודה רבה.
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=256המאוורר הנ"ל עשה לי נפלאות על ה 7900GS הבדל 17 מעלות. 80 ש"ח מ KSP
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים מחבר תודה רבה!שאלה כללית- המאוורים של כרטיסי המסך מתחברים עם ברגים לכרטיס עצמו,לומר, אני לא צריך THERMAL GLUE אלא רק משחה טרמית, נכון?קראתי קצת באינטרנט- ומצאתי לא מעט כתבות (ישנות יחסית) שהמליצו על: Zalman VF900 Zalman VF700Arctic Cooling VGA SilencerArctic Cooling ATI Silencerיש טעם לנסות לחפש אותם משומשים בארץ? המחיר באיביי, עם משלוח, יקר.שוב תודה...
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר בכלל לא בטוח, הRadeon מספק אותי למשחקים שאני משחק כרגע (Majesty2. Kotor), רוב כרטיסי הAGP המשומשים שנמכרים הם הרבה יותר חלשים.הטובים יותר, כגון ATI 3650 HD, נמכרים משומשים ב250~ (לפי מה שאני ראיתי).
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים תבדוק את האפשרות של התקנה מאוורר 80/120מ"מ על גבי הצלעות קירור..זה יהיה יעיל יותר..מלרכוש קירור יעודי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.