עבור לתוכן

Mordim Strikes Back!

Featured Replies

פורסם

בכל מקרה, קודם צריך להשמיד את כל סידרות האנימה (שונא! שונא! שונא! שונא!) ורק אז לעבור ל"פינת אור", (שאני מתעב כמעט כמו סידרות האנימה)שאני מתעב כמו שפעם תיעבתי את "קטנטנות"-בזמנו.

I protest, don't compare anime to these trash shows (and no, DBZ and Pokemon and the rest of that kiddie bull shit shows are NOT anime, they really are junk).

There are some very interesting and amusing anime shows (most of them you have to watch in japanese with translation since no one actually bring worthwhile anime to Israel).

I suggest you check some quailty shows before you make such a generalization.

• תגובות 36
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כבר מדברים על סרטים מצויירים, באמת הרבה מסרטי ה"anime" בישראל פשוט שטותיים כאלו והם באמת לא מתאימים לילדים קטנים!

(DBZ, Pokemon, ועוד הרבה סדרות אלימות ושטותיות שמשודרות בערוץ 6) כל מה שהסדרות האלו מעבירות לילדים זה קרבות, אלימות, מלחמות.

למה לא מביאים יותר סדרות נורמאליות, קומיות יותר (כמו looney toons) לילדים במקום סרטים מצויירים אלימים. הילדים מאוד מושפעים מהסדרות האלו!

משהו מצחיק - יש לי חבר כמעט בגיל 15 שרואה כל הזמן DBZ!! הוא ממש מכור לזה! ולא רק - הוא מחפש ומוריד סדרות שלמות של DBZ מהאינטרנט!!

אני רואה שזה ממש תופעה עם הDBZ, אפילו כאן בפורום יש מישהו שקוראים לו "SuperGohan" :-\

אם יש פה מישהו ש"מעריץ" כ"כ את DBZ, שיסביר לי מה אתם כ"כ אוהבים בזה???

אוקי, מי שיודע ומי שלא המורדים חוזרים!!

כן, הסדרה הכי איכותית בטלוויזיה, מושא הערצתם של אלפי נערים ונערות אינטלגנטיות

חוזרת ובגדול לעונה השנייה בערוץ פוקס קידס. אני יודע שאתם כבר כוססים ציפורנים מרוב

המתח מה יקרה עם מריצה מיה פבליטו ומנואל עוד מחופש הגדול, אני יודע שאתם הפגנתם

בהמוניכם כדי להביא את העונה השנייה של המורדים לארץ וכמובן שלכל אחד ממכם יש פוסטר

ענק תלוי בחדר עם כל חברי להקת ארווי(וכמובן הדיסקים שלהם). זו באמת לא בושה. תשאלו

אפילו את הבנות שלמדתי איתם בבית ספר.

***הערה1***למרות שזה לא נראה לכך יש לת'רד הזה תכלית- ליידע את כל מעריצי המורדים

הלא מעודכנים על תחילת העונה החדשה.(לידיעת המנהלים עם האצבע החמה על עכבר.)

בבקשה לא לפרסם מכתבי הערצה לחברי הלהקה במסגרת הת'רד.תודה

לפותח התראד......כתבת את ההודעה הזו בהתלהבות רבה, כאילו שיש פה כ"כ הרבה אנשים שמעריצים את הסדרות האלו.

לגבי המשפט האחרון שכתבת, על זה נאמר [glow=red,2,300]ROFL[/glow] :lol:

פורסם

אז לאן אפשר לשלוח מכתבי הערצה ללהקה? אוףףף כתבתי אחד במיוחד לת'רד הזה ועכשיו אני מגלה שאסור..

החיים בזבל! ::)

פורסם
  • מחבר

אם כבר מדברים על סרטים מצויירים, באמת הרבה מסרטי ה"anime" בישראל פשוט שטותיים כאלו והם באמת לא מתאימים לילדים קטנים!

(DBZ, Pokemon, ועוד הרבה סדרות אלימות ושטותיות שמשודרות בערוץ 6) כל מה שהסדרות האלו מעבירות לילדים זה קרבות, אלימות, מלחמות.

למה לא מביאים יותר סדרות נורמאליות, קומיות יותר (כמו looney toons) לילדים במקום סרטים מצויירים אלימים. הילדים מאוד מושפעים מהסדרות האלו!

משהו מצחיק - יש לי חבר כמעט בגיל 15 שרואה כל הזמן DBZ!! הוא ממש מכור לזה! ולא רק - הוא מחפש ומוריד סדרות שלמות של DBZ מהאינטרנט!!

אני רואה שזה ממש תופעה עם הDBZ, אפילו כאן בפורום יש מישהו שקוראים לו "SuperGohan" :-\

אם יש פה מישהו ש"מעריץ" כ"כ את DBZ, שיסביר לי מה אתם כ"כ אוהבים בזה???לפותח התראד......כתבת את ההודעה הזו בהתלהבות רבה, כאילו שיש פה כ"כ הרבה אנשים שמעריצים את הסדרות האלו.

זה נאמר בהומור כפול עם שתייה וצ'יפס בינוניים כמו שראש ממשלתנו אוהב.

אני מקווה שלא לקחת ברצינות את דבריי?

פורסם

בחזרה לנושא : הסדרה הזאת ספציפית ריקה מתוכן, ובטח שלא מתאימה לשידור בערוצים לילדים כגון פוקס קידס ...

זה לא הגיוני שילד/ה בן/בת 8-12 יראו זבל כזה וילמדו גסויות כמו שיש בסדרות מסוג זה ...

הסדרה מראה נערים מתבגרים בני 17 (אני מניח) אז למה שמישהו בגילאים 8-12 בכלל יצטרך לראות את זה ???

כל דבר צריך לבוא בזמנו ולא צריך להקדים את המאוחר !

פורסם
  • מחבר

בחזרה לנושא : הסדרה הזאת ספציפית ריקה מתוכן, ובטח שלא מתאימה לשידור בערוצים לילדים כגון פוקס קידס ...

זה לא הגיוני שילד/ה בן/בת 8-12 יראו זבל כזה וילמדו גסויות כמו שיש בסדרות מסוג זה ...

הסדרה מראה נערים מתבגרים בני 17 (אני מניח) אז למה שמישהו בגילאים 8-12 בכלל יצטרך לראות את זה ???

כל דבר צריך לבוא בזמנו ולא צריך להקדים את המאוחר !

זה אחד הבעיות המרכזיות שהסדרה צריכה להתמודד איתם בישראל, הרי כל המהומה

צצה על זה שילדים קטנים רואים את הסדרה ולומדים דברים שלא בדיוק מתאימים לגילם.

עם מישהו בן 16 או 17 רואה את הסדרה הרי שלאף אחד לא אכפת כי הנוער בגילאים האלה

יודע כבר פחות או יותר מה טוב ומה רע, מה אסור ומותר.

פורסם

אם יש פה מישהו ש"מעריץ" כ"כ את DBZ, שיסביר לי מה אתם כ"כ אוהבים בזה???לפותח התראד......כתבת את ההודעה הזו בהתלהבות רבה, כאילו שיש פה כ"כ הרבה אנשים שמעריצים את הסדרות האלו.

וואו שאני אבין יש בעיה אם הניק שלי?? עשיתי לכם משהו רע?? אני מעריץ את התוכנית הזאתי וכבר רשמתי פעם למה..

כי אני כבר די ממזמן סיימתי לראות את הסדרה הזאתי באנגלית שמאוד אהבתי..ויש שם אחד בשם גואהן אתם מכירים אותו כהומו מערוץ 6 אבל בסדרה הנורמלית והמקורית (למרות שזה ביפנית המקורית..אז אני מדבר על האנגלית..)..אז זה הרבה הרבה יותר שונה ויפה מהישראלית..

ותאמין לי שחבר שלך מה שנקרא גם התחיל לאהוב את זה..כי ברגע שתראה כמה פרקים של זה אתה גם תתחיל לאהוב את זה, גם אני שנאתי את זה כמו מטורף בהתחלה וצחקתי על מי שראה את זה, והיום אני אוהב את התוכנית הזאתי..אולי הפסקתי לראות כבר את הפרקים כי למי יש כוח לראות שוב 276 פרקים...אני לפעמים רואה פרקים יפים כמו למשל הפרק האהוב עלי פרק 176 save the world אחלה פרק! שממחיש את כוחותיו של גואהן D:..

ועוד אם אתם ממחישים אותי למכור אני לא האיש הכי מכור לזה חבר שלי שהוא הראה לי את הסדרה הזאתי לראשונה..והוא ראה את כל

DB שזה בערך כ 60 ומשהו פרקים הוא ראה את הסדרה הזאתי לפחות פעמיים ואת כל DBZ שזה 276 פרקים לפחות הוא ראה שלושה פעמים..וזה נחשב למכור רציני כבר נראה לי, חחח!!!

אז אני מקווה שלא תסיקו מסקנות מפגרות אלי רק בגלל הניק..אחרי הכל זה רק ניק!.. 8) ::)

עריכה (נ.ב).

--------

שאמרת שחבר שלך מוריד סדרות שלמות וואו כמה סימני קריאה צריך פה סדרות שלמות הוא מוריד הוא מכור לא נורמלי ממש מזריק לעצמו DBZ

אז הוא הוריד כמה פרקים..הוא ראה את כל DB DBZ ואת מה שיצא מה DBGT? הוא ראה את כל ה13 סרטים של הסדרה?? חבר שלי מרוב שהוא מכור ולא היה יכול לחכות שיתרגמו את הסרטים לאנגלית הוא ראה חצי מהם ביפנית..ובכלל הוא הגיע נראה לי לפרק ב261 לפני בערך נשנה ואז עוד לא תירגמו עד הפרק 276 והוא חיכה חצי שנה שיתרגמו לאנגלית את ה15 פרקים העלובים האלה בסוף אחרי המון חיפושים חבר אחר שלי מצא את הפרקים המתורגמים..ואז סיימנו לראות את הסדרה DBZ..וחבר שלי עדיין רואה פרקים של זה ואני בספק אם הוא עוד לא התחיל לראות שוב מהתחלה עד הסוף את כל DBZ מרוב שהוא מכור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים