עבור לתוכן

Mordim Strikes Back!

Featured Replies

פורסם

בקשר לקהל הצופים, הרי ילדים בני 4 צפו ברמת אביב ג' אז זה לא כל כך משנה...

דבר ראשון רמת אביב ג זה היה בעברית אז הם היו מבינים לפחות את המילים.

חוץ מזה ילד בן 4 שיראה את זה ואת זה לא יהיה הבדל חוץ משברמת אביב

הוא יבין תמילים אבל לא יבין מה שקורה וגם במורדים אז זה לא ממש קשור.

מה שמדובר זה על ילדים בני 8 שכבר יודעים לקרוא ורואים תסדרה וקוראים את מה שכתוב

בתרגום ומבינים מה קורה שם כי הם כבר מסוגלים להבין ואז הם לומדים כל מיני דברים

לא חינוכיים :smiley6: אומנם זה קיים אבל לא צריך לתת לילדים קטנים להכיר תדברים האלה

כל כך מוקדם.

• תגובות 36
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוי אלוהים, לא עוד פעם :cwm14:

לא יכול לשמוע בכלל תסדרות האלה אני רק שומע תדיבור המעצבן הזה ומתחיל לקלל תטלוזיה. :cwm23:

Same Here

אחותי הולכת לראות את הפרק הראשון עם עוד איזה 50 אלף חברות משוגעות באני-לא-יודע-איפה.

מזל שזה לא אצלנו כי הייתי פשוט משתגע :cwm31:

טוב לפחות היא עברה את שלב הקטנטנות (אני מקווה :worried:)...

פורסם

אני לא מאמין שיש נערים בגילאים

13+

שרואים תשטיות האילו

באמת אין לכם מה לעשות?!

פורסם

בעעעעעע דיייייייייי כמה כבר אפשר :'( :'( :'( אני שונא את זה אווף ! אני שונא את כל הסדרות האלו !! אחותי רואה את הזבל הארגנטינאי הזה עוד מקטנטנות בעעעעע :bash: הדיבור הזה פשוט גורם לי :cwm23: אני כ"כ שונא אותם, אני מציע לארגן חוליית חיסול ! כל שונאי החר* הזה נתארגן ונגאול את אותם מייסוריינו !! אז מי איתי ? (אפשר גם מכונית תופת, או אולי לשים איזה פצצה במטוס, או אולי להטיס את המטוס הזה לאיזה בניין בארגנטינה..:cwm32: :cwm32: :cwm32:) מי מתנדב ??

פורסם

מה שהכי גרוע זה שאתה פתאום קולט אנשים מדברים בינהם בספרדית!!!

מה זה הטמטום הזה?!

ללמוד ספרדית רק בגלל הסדרה המסריחה הזאת!

פורסם

אח שלי בן 12 רואה את החרא הזה, ניסיתי לגרום לו להפסיק אבל זה קצת קשה שכל השכבה רואה את החרא הזה שנקרא

"המורדים" :puke:

פורסם

טוב .. אתם סתם מקללים מתעצבנים לא יוצא לכם מזה כלום - כי פה אתם לא עושים כלום. למי אתם מעבירים ת'מסר

לנערים כמוכם שגם שונאים את זה . . . אותו דבר תאכלו לבגיד על כל טלנובלה או סדרה דומה רק שהיא בעברית.

ואגב אם מישהו לומד ספרדית בגלל זה זה טוב כי יש לו תמריץ למה ללמוד כי אם לא זה הוא לא היה רוצה ושפותתמיד טוב לדעת.

פורסם

מה שהכי גרוע זה שאתה פתאום קולט אנשים מדברים בינהם בספרדית!!!

מה זה הטמטום הזה?!

ללמוד ספרדית רק בגלל הסדרה המסריחה הזאת!

כן, כן, אנ מסכים איתך לגמרי ... תופעה קשה מאוד בקרב מאותגרי השיכלית בארצנו . :cwm32:

פורסם

אני בן 17, פעם הדעה שלי הייתה כמו של כולכם פה, שינאה למורדים, אבל אחרי שידידה שלי שנה שעברה הכריחה אותי לראות תסדרה,

ניסיתי 3 פרקים והתמכרתי, וראיתי רק 120 פרקים מהעונה הראשונה...

תשנייה אני עדיין לא יכול לראות כי אין לי פוקס קידס... נחכה לערוץ 10.

:-[ אני יודע שפאדיחות שאני רואה את זה, אבל דוגרי כל היום משעמם לי ואין מה לעשות, והסדרה הזאת קצת משחררת.

פורסם

אני בן 17, פעם הדעה שלי הייתה כמו של כולכם פה, שינאה למורדים, אבל אחרי שידידה שלי שנה שעברה הכריחה אותי לראות תסדרה,

ניסיתי 3 פרקים והתמכרתי, וראיתי רק 120 פרקים מהעונה הראשונה...

תשנייה אני עדיין לא יכול לראות כי אין לי פוקס קידס... נחכה לערוץ 10.

:-[ אני יודע שפאדיחות שאני רואה את זה, אבל דוגרי כל היום משעמם לי ואין מה לעשות, והסדרה הזאת קצת משחררת.

לאאאאאאאאאא!

מישהו נפל פה ;)

DUDE, משתתף בצערך

פורסם

לאאאאאאאאאא!

מישהו נפל פה ;)

DUDE, משתתף בצערך

:lol:

פורסם

אוווויייי לאאא.... "המורדים", אני נס כל עוד נפשי בי !

איזה סיוט! הסדרה הרדודה הזאת שוקעת כמו קקי באסלה במוחות של הילדים! אי אפשר לקרוא בבית הספר עיתונים, כי אם יש תמונה של המורדים, עדר של בנות מחוצ'קנות היסטריות קורעות לגזרים את העיתון! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( עכשיו כל יום יעבירו חוויות מפגרות כמו " ראית איך מריצה הצליחה לפוצץ את המוגלה מהגב של פבלו???" או " דון חואן סוף סוף יצא מהארון!!!" מילא טלנובלות ישראליות, שם יש עלילה טובה, אבל במורדים יש דקה דיבור דקה זיון!!!! לא רק לא זה !!!

פורסם

בסכה"כ ראיתי כמה פרקים וזה לא נורא כ"כ כמו שאומרים!

התוכן הוא לא נורא כ"כ וגם ילדים יכולים לראות את זה, זה לא שיש שם חומר פורנוגרפי...

פשוט קראתי בעיתון את התגובות נגד המורדים וזה כ"כ מוגזם, כלומר שהתוכן הוא לא כ"כ "לא חינוכי" כמו שאומרים.

אני לא אוהב ממש טלנובלות ולכן אני לא צופה בה הרבה.

אבל אצלי המצב עוד יותר קשה!!

יש אצלי ילדה בכיתה שכל היום שרה שירים בספרדית ומדברת כל היום על המורדים :(

ובכלל גם אחותי צופה בסדרה...

boring.

אוווויייי לאאא.... "המורדים", אני נס כל עוד נפשי בי !

איזה סיוט! הסדרה הרדודה הזאת שוקעת כמו קקי באסלה במוחות של הילדים! אי אפשר לקרוא בבית הספר עיתונים, כי אם יש תמונה של המורדים, עדר של בנות מחוצ'קנות היסטריות קורעות לגזרים את העיתון! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( עכשיו כל יום יעבירו חוויות מפגרות כמו " ראית איך מריצה הצליחה לפוצץ את המוגלה מהגב של פבלו???" או " דון חואן סוף סוף יצא מהארון!!!" מילא טלנובלות ישראליות, שם יש עלילה טובה, אבל במורדים יש דקה דיבור דקה זיון!!!! לא רק לא זה !!!

אתה צודק בפסקה הראשונה...

אבל אני לא ראיתי שום "זיון" בסדרה.

הסדרה אכן דיי שטותית אבל אני לא חושב שהתוכן שלה הוא כ"כ גרוע כפי שאומרים.

פורסם

הבעיה עם זה שזה ממכר- וגם אותי, אני מודה שזה פעם מיכר...

במשך הזמן פיספסתי יותר ויותר פרקים ואז נגמלתי ואז הבנתי שזה בעצם סידרה ריקנית :P.

בכל מקרה, קודם צריך להשמיד את כל סידרות האנימה (שונא! שונא! שונא! שונא!) ורק אז לעבור ל"פינת אור", (שאני מתעב כמעט כמו סידרות האנימה)שאני מתעב כמו שפעם תיעבתי את "קטנטנות"-בזמנו.

וכריס, בת כמה אחותך ? ;D

פורסם

מה שמרגיז אותי בכל העניין הזה זה שאם הבנות רואות תמונה של אחד מאלו במורדים ישר יש צעקות וזה מתלהבים כאילו מה.

אחותי בת 8 וחצי והיא רואה: המורדים, פינת אור וקטנטנות, הכל ביחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים