פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים אוקי, מי שיודע ומי שלא המורדים חוזרים!!כן, הסדרה הכי איכותית בטלוויזיה, מושא הערצתם של אלפי נערים ונערות אינטלגנטיותחוזרת ובגדול לעונה השנייה בערוץ פוקס קידס. אני יודע שאתם כבר כוססים ציפורנים מרובהמתח מה יקרה עם מריצה מיה פבליטו ומנואל עוד מחופש הגדול, אני יודע שאתם הפגנתםבהמוניכם כדי להביא את העונה השנייה של המורדים לארץ וכמובן שלכל אחד ממכם יש פוסטרענק תלוי בחדר עם כל חברי להקת ארווי(וכמובן הדיסקים שלהם). זו באמת לא בושה. תשאלואפילו את הבנות שלמדתי איתם בבית ספר.***הערה1***למרות שזה לא נראה לכך יש לת'רד הזה תכלית- ליידע את כל מעריצי המורדיםהלא מעודכנים על תחילת העונה החדשה.(לידיעת המנהלים עם האצבע החמה על עכבר.)בבקשה לא לפרסם מכתבי הערצה לחברי הלהקה במסגרת הת'רד.תודה
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים הדבר היחיד שאני לא מבין זה ש FOX KIDS אמור להיות ערוץ לילדים לא ?אז איך הם שמים סידרה כמו המורדים המכילה תוכן לא בדיוק לילדים בני 8-10 בלוח השידורים שלהם ?
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים oh god, הנה זה מתחיל שוב........הפעם אני רואה שאני אצטרך להשתמש באמצעים קיצוניים יותר.
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים אני לא חושב שיש מישהו מעל גיל 12 שרואה את הסדרה בגלל התוכן... :-Xאני בכל מקרה מעדיף להמנע
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים oh god, הנה זה מתחיל שוב........ הפעם אני רואה שאני אצטרך להשתמש באמצעים קיצוניים יותר. ה"מורדים" האלו, ביחד עם "קטנטנות" ו"פינת האור" הפכו את חיי לסיוט :'( אחותי לא מפסיקה לקשקש עליהם, ומדי שבוע בערך הרקע במחשב מתחלף באופן מסתורי ביותר לתמונה מוגדלת יתר על המידה של אחד המכוערים :cwm23: אחותי צברה כבר 200 מגה של תמונות
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים אז תמחק את התמונות האלה, תראה לה מי הבוס...קרה לי משהו דומה , אבל זה ממש מעצבן אותי.אני שונא שנוגעים לי במחשב , אפילו לאבא שלי אני בקושי נותן..אז יום אחד אני חוזר מבית ספר, ומה אני רואה ? את האחות הקטנה של חבר של אחותי גולשת לאתרים של המורדים ומורידה סרטונים שלהם! אני לא מאמין איזה חוצפה, אם אחותי לא הייתה מרגיעה אותי הייתי זורק עליה את הטלוזיה..
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים רק אל תשגע מאקי, עדי, עשה כמו כל גבר טוב תמחוק את התמונות ותלך לאחותך ותגיד לה בלשון זאת "פעם הבאה שאת מחליפה לי רקע במחשב לתמונה של המפגרים האלה, אני מעיף אותך מהחלון ברור?" עובד מעולה אצלי.
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים ה"מורדים" האלו, ביחד עם "קטנטנות" ו"פינת האור" הפכו את חיי לסיוט :'( אחותי לא מפסיקה לקשקש עליהם, ומדי שבוע בערך הרקע במחשב מתחלף באופן מסתורי ביותר לתמונה מוגדלת יתר על המידה של אחד המכוערים :cwm23: אחותי צברה כבר 200 מגה של תמונות אני איתך כול הסידרות האלה יאאלה מי ראוה אותן ביכלל? הכול אותו הדבר מישהו ניפצה הוא יתום הוא נאבד הולכים לחפש ממש טלונובלה!
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים רק אל תשגע מאקי, עדי, עשה כמו כל גבר טוב תמחוק את התמונות ותלך לאחותך ותגיד לה בלשון זאת "פעם הבאה שאת מחליפה לי רקע במחשב לתמונה של המפגרים האלה, אני מעיף אותך מהחלון ברור?" עובד מעולה אצלי. הבעיה היא שההורים בעדה :-( ניסיתי כבר כמה פעמים למחוק את התמונות, אבל זה פשוט לא מזיז לה. היא מורידה את זה מחדש, או שהיא עשתה גיבויי או משהו. אגב, אותו סיפור עם ה-ICQ Lite. הזבל הזה עולה כל פעם עם המחשב. ניסיתי הכל, אפילו לסגור את ההתקנה של זה עם NoAds, אבל שום דבר לא עוזר (אני לא אפרט למה). אני חושב שאני אפנה לחברי המתכנת, שיכין תוכנה שתחסום את כל הזבל הזה.
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים אויייי עכשיו עוד עונה שצריך לסבול ! זה לא יגמר אם לא תספר :-[ לא יכול לשמוע בכלל תסדרות האלה אני רק שומע תדיבור המעצבן הזה ומתחיל לקלל תטלוזיה. :cwm23:
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים בקשר לקהל הצופים, הרי ילדים בני 4 צפו ברמת אביב ג' אז זה לא כל כך משנה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.