עבור לתוכן

פינג ארוך מאוד במשחקים, כשאני בודק דרך שורת הפקודה אין בעיה..

Featured Replies

פורסם

אין לי הרבה משחקי רשת מותקנים, אז לצורך הדיון אני אתמקד בWORLD OF WARCRAFT.

בגדול, האינטרנט שלי פועל בסדר גמור. אין בעיה בגלישה, בהזרמת מדיה, בהורדות... הכל כרגיל. לאחרונה הופיעה בעיה במשחק המדובר: אני מצליח להתחבר כרגיל, אבל בתוך המשחק אני מקבל LATENCY של איזה 20,000. עם זאת, כשאני בודק בעזרת הפקודה PING ואותו השרת, אני מקבל כ100... ניסיתי להתקין את המשחק מחדש - לא עזר. ניסיתי לחבר מחשב אחר שעליו מותקן המשחק ופועל תקין כשהוא מחובר לרשת אחרת (נייד, בחיבור אלחוטי) לראוטר שלי - והבעייה קיימת גם בו! כלומר, הבעיה היא לא בהתקנת המשחק, אלא משהו עם הרשת בבית שלי.

כמו כן, הפורטים שצריכים להיות מוגדרים אכן מוגדרים, והעיקר כאמור זה שלא שיניתי כלום מהזמן בו הכל פעל כשורה.

למישהו יש רעיון?

פורסם

יכול להיות שהמנגנון המובנה במשחק שבודק את הפינג בזמן אמת לא בדיוק תקין, כבר קרה לי דבר כזה.

כל עוד אין לך לאגים- אין סיבה לתקן משהו.

ובהקשר של מה ש- fighter אמר יש גם את זה:

http://www.wtfast.com/

אבל לא הייתי רץ לנסות את הפיתרון מהסוג הזה.

פורסם
  • מחבר

יש לאגים ברמה שהמשחק לא שחיק. אני הורדתי את הקובף שפייטר הציע, רק שאין לי כרגע אפשרות לעשות הפעלה מחדש להשלים ההתקנה. אני אנסה עוד מעט, אבל לפי מה שהבנתי באתר ההוא התיקון הזה אמור להקטין לאגים אם הם סתם גבוהים (אבל שחיקים), לא מצב של 8,000 או 20,000 לאג.

פורסם

מהי הספקית שלך?

פורסם
  • מחבר

בזב"ל.

פורסם

כולם אומרים שמה שהצאתי יותר טוב מהWTFAST הזה

יש לך גיימר?

פורסם
  • מחבר

לא. אבל גם לפני שבועיים לא היה לי, ולא היו לי בעיות שכאלה.

פורסם

באיזה סרבר אתה משחק? אתה צריך להתקשר לתמיכה של 014 ולתת להם את האייפי של הסרבר ולהגיד להם שיש לך לאגים שם ושהם ישברו את הראש כדי למצוא פתרון או שיתנו לך גיימר

הם מכירים את המשחק הזה טווווווווב טוווווווב

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה ממש משנה מה השרת, ואני גם לא רוצה בזב"ל שיתנו לי פתרונות שכל תכליתם היא לחלוב תשלומים נוספים מהלקוחות על שירות שהם אמורים לספק מההתחלה (אם ה"תקלה" היא אכן בהם במקרה הזה). אני לא חושב שהחיבור עצמו הוא הבעיה... כשאני מתחבר לאותו השרת ומאותו המחשב ברשת במעונות בטכניון, שמן הסתם לא עברה "אופטימיזציה" למשחקים ושהמהירות בה נמוכה מהמהירות בבית, הכל עובד פיקס. זה משאיר שתי אפשרויות לדעתי - או שמשהו בראוטר או בהגדרותיו דפוק, או שבזב"ל עושים בעיות בכוונה תחילה כדי למכור חבילות גיימר.

פורסם

מה זאת אומרת מה זה משנה? אם הניתוב לשם חרא אז אתה צריך להגיד להם כדי שיוכלו לבדוק את פשר הבעיה

וחוץ מזה גיימר עלה לי רק 4 שקל

פורסם
  • מחבר

אם הניתוב לשם חרא הייתי מקבל פינג גרוע גם עם הפקודה PING, לא?אבל אני מקבל 100-102 לאותו השרת. חוץ מזה, עשיתח עכשיו דיאגנוסטיקה דרך תפריט הראוטר וזה נותן לי שכמעט כל הבדיקות הם FAIL...

פורסם

טוב, מה ההגדרות אצלך בראוטר?

פורסם
  • מחבר

כרגע פשוט הגדרות ברירת המחדל.

פורסם

ראוטר ודגם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים