עבור לתוכן

שליטה מרחוק במחשב על ידי RDC. שני המחשבים וינדוס 7 אולטימייט

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

כבר התיאשתי.

יש לי שני מחשבים שעליהם מותקן וינדוס 7. אני רוצה לשלוט על מחשב B ממחשב A.

המחשבים מחוברים על ידי ראוטר של אדימקס br 6524n.

יש לי את הכתובות אי פי של שניהם.

אישרתי למחשב לאפשר שליטה מרחוק. עשיתי פתיחת פורט בראוטר 3389, אישרתי לפיירוול לאפשר שליטה מרחוק.

כשאני מנסה להתחבר המחשב מבקש סיסמא ושם משתמש. ניסיתי להיכנס בשמי, בשם administrator ניסיתי בלי שם משתמש.

ניסיתי עם כל הסיסמאות שאני יכול להעלות על הדעת, כולל הסיסמא שהוינדוז מפיק לרשת ואני לא מצליח להתחבר.

אני מיואש.

מישהו יכול לעזור לי ולהסביר מה לעשות?

תודה

חנן

פורסם

אתה יכול להשתמש בתוכנה ULTRA VNC היא חינמית.

לדעתי היא תוכנה מעולה ואף יותר טוב מה RDC היא מאפשרת לך שליטה על המחשב למרות שעובדים עליו מבלי להעיף את המשתמש, כלומר תוכלו לעבוד במקביל במיוחד עם אתה מתעסק בקבצים , אם אתה רוצה שליטה מלאה אתה יכול לקחת ושניכם תראו מה קורה על המשך אלא אם לא תאפשר לו לראות.. בכל מקרה יש המון המון אופציות והיא ממש מעולה וקלה. מנסיון היא עובדת עם כל גרסאות הוינדוס שקיימות (מ95 ואילך).

קישור להורדה : http://www.uvnc.com/

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה.

סתם בשבל העקשנות (והצורך הבלתי נדלה שלי בלא להיכשל) איך בכל אופן אפשר לפתור את הבעיה?

ז"א להשתמש בווינדוס.

פורסם

הוספת את שניהם לאותה קבוצת עבודה? ביצעת גילוי רשת ? יש פינג?

פורסם

שלום חברים.

כבר התיאשתי.

יש לי שני מחשבים שעליהם מותקן וינדוס 7. אני רוצה לשלוט על מחשב B ממחשב A.

המחשבים מחוברים על ידי ראוטר של אדימקס br 6524n.

יש לי את הכתובות אי פי של שניהם.

אישרתי למחשב לאפשר שליטה מרחוק. עשיתי פתיחת פורט בראוטר 3389, אישרתי לפיירוול לאפשר שליטה מרחוק.

כשאני מנסה להתחבר המחשב מבקש סיסמא ושם משתמש. ניסיתי להיכנס בשמי, בשם administrator ניסיתי בלי שם משתמש.

ניסיתי עם כל הסיסמאות שאני יכול להעלות על הדעת, כולל הסיסמא שהוינדוז מפיק לרשת ואני לא מצליח להתחבר.

אני מיואש.

מישהו יכול לעזור לי ולהסביר מה לעשות?

תודה

חנן

האם יש לך יוזר עם סיסמא למחשב? כלומר שהווינדוס עולה האם אתה מקבל מסך שאומר לך לבחור יוזר ולהכניס סיסמא? במידה ולא אתה חייב ליצור יוזר עם סיסמא בכדי שתכונת הRDC תוכל לפעול.

במידה ויש לך תנסה להכנס למחשב של עצמך עם LOOP BACK כלומר ב127.0.0.1 האם אתה מצליח?

פורסם
  • מחבר

אכן כן עניין הסיסמא תיקן את הבעיה.

אלפי תודות.

חנן :yelclap:

פורסם

בבקשה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים