עבור לתוכן

המלצה על סלולרי בעל דרישות ספציפיות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש סלולרי בעל מאפיינים הבאים:

* יציאה 3.5 ממ אודיו. רצוי גם עם "כ.קול" כמו של ה XM של נוקיה בעל איכות שמיעה טובה.

* מצלמה די טובה (לא צריך שימכרו לי מגה פיקסלים, צריך איכותית בצורה שיהיה אפשר לצלם, בתנאי חדר טקטס של ספר\דף\עיתון בצורה ברורה.

לדוגמא מצלמה של 5800 שאנשים מתלוננים מספקת אותי למרות שלא תמיד יוצאים תמונות מפעם ראשונה.

* רצוי מאוד שיהיה WIFI עם אפשרות לגלישה באתרים רגילים, ושיהיה לו מספיק זכרון לעלות אתרים עם פלאש והרבה תמונות או כגון יוטוב.

*בטריה שתחזיר לפחות 2 שעות גלישה בפועל WIFI נגינה של מוסיקה 3-4 שעות דיבור חצי שעה שעה. מספר צילומים והודעות ודואר. כל זה הוא אמור להחזיר לפחות מהבוקר עד הלילה כ18 ורצוי יממה.

* איכות גימור, חומרים, עמידות, ובניה.

*צלצול ורטט מעל בינוני, המכשיר אמור להישמע ברעש רחוב ממוצע מכיס מכנס.

אין לי בעיה עם כל הבניה של פלא כגון סליידרים צדפות וכו' כל עוד הם בנויים היטב.

אופציה לGPS לא חובה.

הפרמטר חשוב לא פחות מהשאר גודל ומשקל המכשיר. 5800 או N97 בשבילי די מסיביים הסלולרי אמור להיות בכיס מכנס ואיתם פשוט לא נוח ללכת מנסיון כבר.

כרגע מסתכל על E52 שלדעתי אמור לספק את הדרישות. רק יש לי שאלה לגביו על המצלמה ואיכות התמונות במיוחד מקרוב ואיכות קליטת הWIFI.

בבקשה תמליצו על מכשירים שיצא לכם לעבוד איתם ולא רק לראות לשחק ולהרגיש.

צריך פלא אמין, שלא יהיה איטי.

מסך מגע או רגיל לא מפריע לי, מקלדת Q מלאה לא זקוק לה. את E75 לא כל כך אהבתי למרות שהיה לי נסיון מועט איתו.

מחיר רצוי שיהיה ככל היותר משתלם.

מצטער על הדרישות הגבוהות מוגזמות :facepalm: אך המכשיר נועד לעבוד קשה יום יום לכן אמור לעמוד בדרישות אלו.

בתודה מראש.

נ.ב שן כחולה אבל לדעתי זה כבר קיים בכל מכשיר.

פורסם

E52 לא יהיה חזק לא בצילומים ולא במוזיקה, אני בטוח שתמצא מספיק ביקורות עם סאמפלים של תמונות.

פורסם

ה-E52 גם סובל מאיכות בנייה גרועה כך שהוא בהחלט לא מתאים לדרישות של פותח הדיון.

פורסם
  • מחבר

בקשר למצלמה באמת ראיתי תמונות וזה נראה נוראי, אך הגימור והחומרים נראים מעולים כמו כן כך נאמר ברוב המאמרים.

והכן יש לו ציפ' קול מהסדרה של XM של נוקיה כמו שאמור להיות ל 5730.

אוקיי תודה רבה... כנראה המצלמה תהיה בשבילי בעיה איתו...

יש אלטרנטיבות?

אפשר להוריד את העניין שיהיה קטן אבל שיהיה אפשר להיות איתו בכיס בלי כל מיני פוצ'ים קרוזלים וכו'.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

UP

מה באמת אין מכשיר שעומד בדרישות אלו?

אני דורש משהו לא הגיוני שהיה באותו מכשיר?

פורסם

יש לי N82 יחסית ישן, ועונה על כל הדרישות שלך בצורה מעולה.

מצלמה מעולה, GPS, WIFI, איכות בנייה מרשימה, יציאת 3.5מ"מ ושומעים לא רע בכלל.

עולה 1000 ש"ח באיביי כולל משלוח.

כמובן שיש לך את כל המכשירים החדשים יותר של נוקיה כמו N85 N86 במחיר של כ-1800

פורסם

N82\79 יכולים להיות אופציה מענינת בשבילך, גם ה-N86 לדעתי לא רע בכלל (עם איכות בנייה בסימן שאלה יחסי).

פורסם
  • מחבר

את הN79 ו82 אני הבדוק... בקשר ל מ86 באמת הוא חורק בכיס.. לא אהבתי את הסלידר שלו.

פורסם

יש לאחותי את ה-N79, מכשיר לא רע בכלל אם כי המצלמה שלו קצת מאכזבת.

ב-N82 לעומת זאת יש פלאש xenon איכותי שנותן תוצאות גם בלילה. הגדלתי כמה תמונות שצילמתי בצבא לחדר לגודל שקצת גדול מ-A4 ואי אפשר לדעת שזה צולם ממכשיר טלפון.

ה-N86 באותו גודל כמו ה-N82 אבל מעט עבה יותר.

עריכה: תבדוק באתר www.gsmarena.com לגבי מכשירים אחרים. שים לב שמכשירי נוקיה מאוד קל להסבם לעברית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים