פורסם 2010 באפריל 1315 שנים אם זה מענין אותך אני נמצא כבר שנה עםDLINK DGL4500אני מוכר אותוומזמין לי אחראם בא לך דבר איתי בפרטיהוא דואל בנד אבל לא בו זמנית
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים ראיתי שיצאו ראוטרים חדשים דואל בנדמישהו יודע אם הם טובים מסתם תקן N ?ראוטרים DualBand עובדים בתדר 2.4GHz ו- 5GHz. אם יש ברשותך ציוד קצה שתומך ב- 5GHz אז בהחלט מומלץ, כיום התדר הזה "פנוי" בארץ ויש פחות הפרעות וכתוצאה מכך קליטה ושידור טובים יותר. שים לב שיש ראוטרים שיודעים לעבוד ב- 2.4GHz וב- 5GHz סימולטני, היתרון בכך שאתה יכול להשתמש בציוד קצה שתומך ב- 2.4GHz תקן G מבלי "שיוריד" את כל הרשת לתקן זה (בראוטרים שלא מאפשרים עבודה סימולטנית, כל הציוד יעבוד בתקן הנמוך ביותר שמחובר אליהם).עוד דבר חשוב, לפי מיטב ידעתי מכשירים שעובדים בתדר 5GHz עדיין לא מאושרים לייבוא לארץ.
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים כן אני יודע אני משתמש בו לניגון של הMC שלי אני עושה סטרימינג של HD מלא וחשוב לדאוג שיהיה בחדר פתוח כך אתה נהנה מכל טווח התדר הוא קולט לפחות מרחק אבל מעביר יותר נתונים ההפך מה2.4 קולט ליותר רחוק ומעביר פחות נתונים http://www.dlink.com/products/?pid=643
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים אל תשכח שאם הוא יעצר לבדיקה במכס אין סיכויי שתקבל אותואנחנו עדיין לא באמריקהואי אפשר לקנות מה שרוצים
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מחבר קודם כל ראיתי שמדובר באלה שעברו עם המכשיר באדום ולא בירוק ובכלל אני לא מתכוון להביא אותו ככה שזו לא תהיה בעיה.הבעיה ששמתי לב כבר ממזמן שחלק מהציוד האלחוטי שנמכר כאן מוגבלכל מיני סוגי הגבלות למשל היה לי ראוטר שהערוצים אצלו התחילו במספר 5 ומעלה ואחרי שעדכנתי לו תוכנה מהיצרן בחו"ל פתאום צצו ערוצים 1-4בהתאמה ראיתי שיש כרטיסים פנימיים שתמכו בערוצים החסרים וכאלה של USB שלא (כנראה שהתוכנה שמיועדת לישראל צרובה עליהם)אחר כך כל מיני סוגי ציוד שהסיומת של השם שונה מזה של היצרן למשל IL לך ודע אולי חלק מהבעיות שיש לאנשים עם ציוד אלחוטי מקורם בהגבלות מקומיות. כמו הספקים נמוכים ושימוש בחלק מטווח התדרים.
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים הבאת נתב התומך ב-5Ghz אינה חוקית וסותרת את תקנות משרד התקשורת.אם תציצו במסמך הבא (http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/1061.pdf) תבינו שהתחום המאושר לשימוש בטווח התדר 5Ghz הוא מאוד מצומצם וחלקי ואינו מכסה את הטווח המוגדר בתקן N.כפי שהמסמך מפרט, הערוצים המאושרים בישראל בטווח התדר 5Ghz הם 5.15Ghz עד 5.35Ghz. טווח התדר בתקן N הוא בעקרון 5.18Ghz עד 5.825Ghz. בטבלת ה-5Ghz כאן (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_WLAN_channels) יש פירוט מלא של כל הערוצים של תקן N בטווח 5Ghz. כלומר, כל הציוד האלחוטי בתקן N שהוא Dual Band (כלומר תומך הן ב-2.4Ghz והן ב-5Ghz) מכסה טווחי תדר שאינם מאושרים בישראל ולכן אין בארץ יבוא מסודר של נתבים כאלה.אני גם לא מכיר אף יצרן נתבים שמוכן/רוצה לפתח נתבים שיתמכו בטווח המצומצם שמשהק"ת מאשר ולכן בשורה התחתונה, למרות שחלק מהתדר מאושר לשימוש, בפועל אין נתבים כאלה בארץ ואסור גם לייבא כאלה לישראל.אני מקווה שהצלחתי להבהיר לכם את הנקודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.