עבור לתוכן

טלפון מחול

Featured Replies

פורסם

שלום

אני עובר לחול לאיזו תקופה מסויימת ורוצה לקנות שם טלפון

עכשיו אני מבין שיש מיסוי כאשר אני מייבא פלאפון לארץ, השאלה, האם המיסוי יחול גם אם אני מביא את הטלפון עליי (סתם יהיה בכיס שלי נאמר)...

שאלה נוספת היא, האם צריכה להיות בעיה של תאימות לארץ?

במקרה אני עובר לטיוואן אז אני מניח שאני אקנה איזה HTC כלשהו, השאלה האם גרסאות מכשירים של המזרח שונות במשהו מכאלה אירופאיות?

תדה

פורסם

אם תביא את הטלפון עלייך, כנראה שתצטרך לשלם מס אך שים לב שאם תחביא אותו בכיס קיים סיכוי שתימנע מהתשלום הנ"ל אך יהיה מדובר בעבירה על החוק. יכול להיות שאם תשהה זמן רב בחו"ל תוכל להיות מוגדר תושב חוזר שמקבל הטבות מס ומכס אך עלייך לברר את הנושא מול רשות המיסים, איני יודע האם קיימת הקלה במס לגבי מכשירים סלולריים עבור תושבים חוזרים.

ברוב המקרים תהיה תאימות של המכשיר לתדרים בארץ כל עוד תקפיד שהמכשיר יתמוך בתדרים 900 ו-1800 לדור השני ו-2100 ו-850 לדור השלישי. אם אינך מתכנן להשתמש במכשיר בעתיד ברשת פלאפון, ניתן לוותר על הדרישה לתדר 850.

הנושא של עברית ייחודי לכל מכשיר ולא ניתן לתת עליו תשובה מבלי שתדע מהו דגם המכשיר שתרכוש בטיוואן.

פורסם

הקטע של להביא את המכשיר מחול..זה פשוט לשים אותו בכיס...לפזר את הקופסא שלו בחלקים שונים במזוודות...

בד"כ כשמביאים מכשירים כל החברות הפרטיות למיניהן..לארץ, הן מייבאות אותם מהונג קונג טיוואן סין וכדומה, ככה שבעיות תאימות לא יהיו, אבל יהיה מותקן רום (ROM) שונה על המכשיר, שאותו כמובן אפשר לשנות בתוך כמה דק' מהירות (כולל התקנות עברית וכו'..)

פורסם

שים את הפלאפון בכיס החולצה ולא תשלם עליו מיסים.

אתה רשאי להביא מכשיר פלאפון אחד עליך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים