פורסם 2010 באפריל 1115 שנים שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים קווית לראוטר של הוטשני המחשבים רואים אחד את השני ב-network neighborhoodממחשב 1 אני מצליח גם להיכנס לשיתופים שיצרתי במחשב 2ממחשב 2 אני לא מצליח להיכנס לשיתופים ב-1 אלא אם כן אני רושם במפורש \\192.168.0.10\ShareName וגם אז לוקח 20-30 שניות עד שהוא מצליח להתחבר.הגדרות ה-firewall זהות.רעיונות ??? ?
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים אין המחשב השני לא מופיע ב network זה מסמן על בעיה ב NetBIOS over TCP/IP.תבדוק במחשבים אם הם מצלחים לגלות אחד את השני ומה התפקידים שלהם (browser/master) ע"י הפקודה nbtstat -n.חוץ מזה רצוי גם לבדוק שהשרותים workstation/server רצים על המחשבים מוגדרים להפעלה אטוטמאטית וגם file and printer sharing for Microsoft networks מופיע מופעל בהגדרות של כרטיסי הרשת.
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים מחבר אז כמו שכתבתי הם מגלים אחד את השני.השרותים workstation / server רצים בשניהם וגם file and printer sharing מופעל בשניהם.לגבי ה-nbtstat:במחשב 1 שרואה את השיתופים של 2 מופיע כמו במחשב 2 ובנוסף..__MSBROWSE__. במחשב 2 זה לא מופיע.זה עוזר במשהו ?
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים NetBIOS לא פועל כמו שצריך בגלל זה הוא לא "מגלה" את המחשב השני ב network.מה ההפלט שאתה מקבל ממנו?
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים מחבר NetBIOS לא פועל כמו שצריך בגלל זה הוא לא "מגלה" את המחשב השני ב network.מה ההפלט שאתה מקבל ממנו?זה הפלט מהמחשב שלא מצליח להיכנס לשיתופים של מחשב מס' 1Home:Node IpAddress: [192.168.0.11] Scope Id: [] NetBIOS Local Name Table Name Type Status -------------------------------------------- HOME-2 <00> UNIQUE Registered MSHOME <00> GROUP Registered HOME-2 <20> UNIQUE Registered MSHOME <1E> GROUP Registered
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים מחבר משני המחשבים:\\HOME-1\\HOME-2כמו שאמרתי הם רואים אחד את השני אבל כשמנסים להיכנס ל-1 מ-2 אז אני מקבל הודעה שאין הרשאות
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים אז זאת בכלל לא בעיה של network discovery אלא הרשאות לשיתוף.תדאג של everyone יש full permission.
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים מחבר אין לי אופציה כזאת, רק share this folder on the network אבל במחשב השני זה עובד.אבל גם בלי שום share אני אמור לראות את ה-sharedDocs ואת ה- printers and faxes.ההודעה שאני מקבל היא: "אין אפשרות גישה על Home-1\\ ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. בלה בלה בלה.... הגישה נדחתה".יש עוד מקום שבו קובעים הרשאות למחשב ?
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים תפתח MMC ותוסיף snap-in של shared folders.שם תוכל לנהל את כל המשאבים שמשותפים.
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Management_Consolewinkey+rmmcctrl+m>add shared folders
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים מחבר OK, אני מכיר את זה דרך ה-administrative tools\computer management אבל זה לא עוזר יש הרשאות לכולם. :s05: :s05: :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.