עבור לתוכן

צריך המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים למחשב חדש - תקציב גמיש

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אני פשוט לא מבין כלום בעכבר/מקלדת אלחוטיים אז מאוד אעריך המלצות. שאלתי גם בפורום מפרטי מחשב כחלק ממפרט המחשב אבל לא ענו לי ואני חושב שזה המקום הנכון לשאול.

אני צריך את המכשירים הכי זולים שיש אבל שגם עונים על הדרישות הבאות:

מקלדת: אני צריך מקלדת אלחוטית - אני לא צריך שתהיה יפה, אני לא צריך שיהיו לה כפתורים מיוחדים מעבר לאלה הרגילים, אני לא צריך טווח ארוך - אני לא צריך כלום מעבר לזה שתהיה זולה וטובה.

עכבר: אני צריך עכבר לייזר אלחוטי. אני לא צריך שיהיה יפה או עם הרבה כפתורים ופונקציות, אני לא צריך שיהיה נוח ביד, אני רק צריך שיהיה עם סוללה נטענת (שלא צריך לפרק אותה כדי לטעון אותה, כלומר עם תושבת לטעינה) ואיכותי - זאת אומר גם אמין וגם מדוייק כמו עכבר חוטי או כמה שיותר קרוב לכך.

אם זה חשוב, מפרט המחשב יהיה מבוסס על מעבד Athlon II 3X 435 עם ואני מתכנן להתקין עליו גם חלונות 7 וגם XP.

אני מתכנן להשתמש בעכבר להכל - גם למשחקים.

אני מקווה שלא שכחתי שום דבר חשוב - תודה רבה מראש!

פורסם
  • מחבר

לא ציינתי שהעניין דחוף כי לא רציתי לעצבן אתכם, אבל לא יכולתי לחכות יותר.

ביררתי קצת וגיליתי שהעכבר Logitech MX Revolution מתאים לצרכיי ומאוד מומלץ, אך המחיר היה קצת גבוה.

רציתי עכבר נטען כי מנסיון מאוד מר שלי לפני שנים רבות סוללות החזיקו לכמה ימים, אך בזמן שביררתי, ראיתי שהסוללות של ה- Logitech MX1100

אמורות להחזיק תשעה חודשים. גם אם הם יחזיקו שלושה חודשים, זה מספיק בשבילי, אז רכשתי אותו.

בקשר למקלדת, רכשתי Logitech Cordless Pro 2000. למה? כי לא היה לי מושג מה לקנות, אז הימרתי. אני מקווה שאני לא אצטרך לזרוק אותה לפח...

פורסם

המלצה מה לא לקחת - סט לוגיטק mx3200

המקשים חורקים וזה משגע פילים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים