עבור לתוכן

כיסוי סיליקון/ קריסטל לאייפון 3GS

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני רואה שלאחרונה יש פה הרבה דיונים על מה יותר טוב ועל חידושים והכל אבל יש לי נושא ענייני יותר xD

אני מחפש כיסוי כלשהוא ישיגן טוב על האייפון שלי מפני שריטות ומכות ואם אפשר גם טיפה מים.

חשוב שהמגן מסך לא יהיה שיכבה קטנה של הגנה אלא משהו רציני ועבה...

התקציב הוא 200 שקל

נ.ב.

ראיתי משהו באופיס דיפוט שהוא מגן קריסטל כזה שעוטף את כל המכשיר אבל יש גם בעיה קטנטונת... המכשיר בצבע לבן והייתי רוצה משהו שיסתיר את הצבע הלבן שלו..

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

היי! הקפצה! עברו 24 שעות...

פורסם

מגני מסך עבים ואיכותיים במיוחד יש ל-ZAGG. אני לא חושב שיש בארץ אבל יש משלוחים.

יש להם גם קייסים להדבקה למכשיר כולו.

פורסם

הכי טוב שהשתמשתי בהם היו CLEAR COAT

חזקים ונקיים בטירוף.

פורסם

מגני מסך עבים ואיכותיים במיוחד יש ל-ZAGG. אני לא חושב שיש בארץ אבל יש משלוחים.

יש להם גם קייסים להדבקה למכשיר כולו.

נמכרים באיי דיגיטל

פורסם
  • מחבר

פששש... שווה...

אולי אני באמת אקפוץ לשם..

פורסם

לגבי המגן של ZAGG - אין שום תלונות לגבי המגן- אבל אתה משלם 30 דולר על משהו שאתה יכול לקנות ב 8 דולר (ובארץ ה 30 דולר בטח מומרים ל 150 ומעלה..)

BESTSKINSEVER מוכרים מגן שעשוי בדיוק מאותו חומר ב 8 דולר לכיסוי כל הגוף. ההבדלים היחידים הם שב ZAGG אתה מקבל בקבוק ספריי להתקנה (מים מעורבבים עם סבון כלים, באתר של BSE יש הוראות איך להכין כזה) SQUEEGEE להוצאת הבועות (יכול לעשות את זה עם כרטיס אשראי בלי שום בעיה) ואריזה רצינית לעומת מעטפה ב BSE.

כל זה ממש לא שווה מחיר של יותר מפי 3.. הזמנתי את שלי בתוספת 2.5 דולר משלוח מארה"ב והגיע תוך שבוע.. בטעות שרטתי את החלק הקדמי במהלך ההתקנה, אז הם שלחו לי אחד חדש בחינם, אפילו לא שילמתי משלוח.

פורסם

אגב,

רק זהירות עם כל החומרים האלו והסקוויג'י למיניהם, כי הסבון כלים המיוחד הזה הוא כנראה מה שנזל לי לתוך ה HTC TOUCH HD, ודפק לי את הדיגיטייזר (גורם למסך להשתגע ולכתם שמן ענקי שמופיע באמצע המסך מתחת למסך).

קראתי על זה באתרים שזה לפעמים גורם ע"י לחות וחום לעבור אל תוך המסך, דרך המגן ודרך הזכוכית של המכשיר המגע עצמו.

מה שכן גם להזהר, ברגע שמורחים את החומר הזה שלא יכנס לספיקר, או לצדדים של המכשיר (מה שכמעט בלתי אפשרי).

הוזהרתם...

:)

פורסם

אתה לא אמור לשפוך את זה על המכשיר, אתה אמור לרסס אותו על הכיסוי עם בקבוק ספריי או פשוט לטבול את הכיסוי בתמיסה ולנער אותה לפני שאתה מניח על המכשיר... באתר של החברה כתוב שאין בשום פנים ואופן להשפריץ חומר על המכשיר עצמו.

פורסם

אני זוכר שראיתי את זה בסרטון.. :P

בכל מקרה היתה פה טעות שלי בהתקנה, אבל עדיין החומר הזה מסוכן ויכול לחדור אל תוך דפנות המכשיר או הספיקר, וגם בנוגע לזה יש אזהרות..

פורסם

מה עם מגן למכשיר עצמו? אני מתכוון לסיליקון כזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים