עבור לתוכן

בעיה עם ראוטר EDIMAX BR-6424

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

לא מזמן רכשתי ראוטר של חברת EDIMAX מדגם BR-6424. מאז רכשתי אותו, אני נתקל בבעיה מאוד מעיקה.

יש לי 3 מחשבים בבית (2 נייחים+1 נייד) ואייפוד טאץ' (iTouch).

במחשב הראשי בבית שנמצא בטווח 0 ממקום הימצאו של הראוטר האינטרנט עובד כמעט באופן תקין (במהירות סבירה לנדרש).

במחשב הנייד מדגם LENOVO הקליטה היא של כ-60% וגם שם האינטרנט לרוב עובד באופן תקין ומהירותו סבירה ביחס לנדרש.

אך במחשב השלישי שמה שמפריד בינו לבין הראוטר הוא קיר בטון יש המון שיבושים; לעיתים המחשב כלל לא מתחבר לאינטרנט כשהוא מחובר לראוטר

וכשיש אינטרנט הוא עובד באופן מאוד מאוד איטי. גם במכשיר ה-iPod Touch ישנה את אותה בעיה כמו במחשב שישנה אצלו בעיה עם הראוטר.

האינטרנט גם שם מאוד מאוד איטי והקליטה היא 100%.

אני מניח שיש כמה בעיות עם ההגדרות בראוטר הזה ואני בשביל זה רוצה להיוועץ בכם על מנת למצוא פיתרון לבעיה הזאת.

אני ראיתי בעוד כמה פורומים בישראל שאנשים התלוננו על הבעיה עם הראוטר הזה (EDMIAX BR-6424ׂׂׂׂׂ), וכי טרם נמצאו פתרונות עבור הבעיה הזאת.

תודה רבה לכל העוזרים בבעיה,

שבת שלום.

פורסם

מה קורה אם אתה שם את המחשב הנייד ליד המחשב השלישי? האינטרנט עובד טוב?

מה קורה אם אתה מקרב את האייפוד אל הנתב?

דווקא לפי מה שאתה מתאר אין בעיה עם ההגדרות אלא מדובר בבעיית קליטה רגילה.

פורסם
  • מחבר

מה קורה אם אתה שם את המחשב הנייד ליד המחשב השלישי? האינטרנט עובד טוב?

מה קורה אם אתה מקרב את האייפוד אל הנתב?

דווקא לפי מה שאתה מתאר אין בעיה עם ההגדרות אלא מדובר בבעיית קליטה רגילה.

האינטרנט במחשב הנייד עדיין פועל באותה צורה וכנ"ל גם לגביי האייפוד טאץ' שבמקרה שלו עדיין יש בעיות כמו במחשב השלישי.

אני מניח שהבעיה היא אולי בכרטיסי רשת. מישהו יכול לאמת את ההנחה שלי?

פורסם

לא הבנתי את התשובה. כשאתה שם את הנייד ליד המחשב השלישי האינטרנט בו עובד כמו שצריך?

כנ"ל, מה קורה כשאתה שם את האייפוד ליד הנתב?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את התשובה. כשאתה שם את הנייד ליד המחשב השלישי האינטרנט בו עובד כמו שצריך?

כנ"ל, מה קורה כשאתה שם את האייפוד ליד הנתב?

הכל נשאר אותו דבר.

האינטרנט במחשב הנייד עובד כמו שצריך וכשאני מקרב את האייפוד לראוטר הוא עדיין קולט אינטרנט בצורה איטית.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע אולי מה לעשות?

???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים