פורסם 2010 באפריל 915 שנים לפני שאני מחליף אותו החלטתי לנסות להמהיר את המעבד שלי, הקירור הוא AC Freezer 64, המעבד נימצא על 38-40 מעלות במנוחה לפי CoreTemp תמונה מ CPUZ של המעבד + הזיכרון: ה bios של הלוח אם: המתחים כרגע stock: לפי מה שהבנתי, אני אמור להוריד את המכפלה , לעלות את המתח למעבד , ולהגדיל את התדר. יש עוד משהו שאני אמור לדעת לפני שאני מתחיל? תודה
פורסם 2010 באפריל 915 שנים תריץ חיפוש בפורום ובמדריכים/ביקורות באתר..יש המון מידע..אם משהו לא ברור אחרי זה ..שאל כאן..
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים מחבר אוקיי , אחרי כמה חיפושים הגעתי למדריך הבא:http://www.overclock.net/amd-general/307316-offical-overclocking-guide-amd-socket-am2.htmlהתחלתי ליבדוק את ה CPU Frequency המקסימלי שאליו הלוח אם יכול להגיע, הורדתי את המכפלה ל x5, ואת הזיכרונות לתדר המינימלי שלהם. ב 265MHZ המחשב סירב לעלות וגם לא תמיד נכנס לביוס(ב 260 הוא עלה והריץ את orthos בלי שגיות), וזאת כאשר ה HT Multiplier הייה על x5 וה HT Link הייה על 265*5=1325MHZ, ניסיתי להוריד את המכפלה של ה HT ל x4 וזה עדיין לא עזר , המחשב לא עלה.האם זה אומר שהלוח שלי לא יכול לעבוד ביותר מ 260Mhz ? (ללא תוספת מתח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.