עבור לתוכן

WOL על גבי VPN עליה וקוץ בה?!

Featured Replies

פורסם

שלום חברים יקרים :hi:

אני מנסה כבר זמן מה לבצע WOL למחשב שלי בבית לא דרך הרשת הביתית (זה עובד יופי) אלא מרחוק דרך האינטרנט .

הקמתי חיבור VPN למחשב בבית אבל החיבור לא עובד במקרה שהמחשב במצב שינה אז ניכנסתי פה ללופ מעצבן שאני רוצה להעיר את המחשב וזה נעשה דרך VPN אבל VPN לא מתחבר למחשב במצב שינה .

מקווה שהסברתי נכון, אם יש למישהו רעיון או פתרון לאיך להעיר את המחשב מרחוק ??? :s07:

פורסם

אם אתה כבר יוצר תעלה אז שהתעלה תהיה עד ה gateway שלך שרוב הסיכויים הוא הנתב (אני מדבר פה על מקרה של ציוד רשת ביתי זול).

עם קושחת DD-WRT בWRT54GL למשל זה אפשרי.

פורסם
  • מחבר

ואם אני יוצר תעלה עד הgateway שלי אז אני יכול להתחבר בvpn למחשב שהוא במצב שינה?

איך אני בדיוק עושה את זה אפשר הסבר קטן?

פורסם

אם התעלה היא עד ה gateway אתה לשלוח magic packet לכל כתובת MAC ברשת שלך כל עוד היא בטבלת הARP של הנתב.

כדי לעשות את זה קודם כל אתה צריך נתב עם DD-WRT בגרסאת VPN.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שיש לי נתב מעפן של EDIMAX שלא מריץ קושחה צד ג אז מה ניתן לעשות? (חוץ מלהחליף נתב כמובן...)

פורסם

כלום חוץ מלקחת נתב עם יכולת להריץ את הקושחה או ציוד קצה הרבה יותר מתקדם.

מצד שני אתה יכול להתחבר למחשב אחר בLAN שגם מחזיק באותה טבלת ARP כמו הנתב ולבצע את הפעולה משם.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאין לי מחשב נוסף בLAN רק מחשב אחד יש עוד פתרונות \רעיונות?

פורסם
  • מחבר

ok הבנתי :hat:

רק עוד שאלה שמתי לב שלא ניתן להתחבר בVPN ליוזר בעברית רק באנגלית עכשיו אצלי היוזר הראשי שנוצר בעת התקנת הwin 7 נכתב בעברית ואני לא מצליח לשנות אותו בשום דרך לאנגלית ניסתי לפתוח יוזר חדש באנגלית ולהעתיק את כל ההגדות של היוזר הראשי אבל זה ממש חירבש לי את המחשב יש פתרון\רעיון?

פורסם

מה זה קשור? אתה מבצע אימות מול המכונה?

שם משתמש אתה לא יכול לשנות אלא רק ליצור חדש ומי לעזאזל כותב משהו בעברית דברים כאלו... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה קשור תנסה להתחבר בVPN ליוזר בעברית ותראה אם הצלחת?

ומה אני יעשה שגיסי שהתקין לי win7 חשב שזב מצחיק יהיה לרשום "דותן אוהב בנים" בתור administrator :screwy:

פורסם

האם הנתב שלך יודע לבצע WOL למחשבים בפרימיטר הפנימי?

אם כן הפתרון הוא פשוט

לרשום DYNDNS לנתב - ואז לגשת אליו בממשק HTTP ולהעיר ממנו (אני עובד ככה - יש לי נתב של LEVEL ONE )

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

גבריאל רעיון טוב רק חבל שהראוטר שלי לא תומך בWOL ולא בקושחה צד ג ...

מה בסך הכל רציתי להעיר את המחשב מרשת חיצונית :bash:

פורסם

גבריאל רעיון טוב רק חבל שהראוטר שלי לא תומך בWOL ולא בקושחה צד ג ...

מה בסך הכל רציתי להעיר את המחשב מרשת חיצונית :bash:

נא ציין דגם נתב (יכול להיות שיצאה קושחה עם WOL - שווה לבדוק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים