עבור לתוכן

מישהו סובל מ 014 ?

Featured Replies

פורסם

כול מי שמלונן שיגיד גם איזה תשתית יש לו ,למה לרוב מי שיש תשתית בזק אין בעיות ...

• תגובות 36
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למישהו יש חבילת גיימר ב 014 ללא חייגן?

התומכים טענו בפניי שבכדי להנות מחבילת הגיימר אני חייב לשנות את החיבור מ IP סטאטי לדינמי ולהתחבר עם חייגן (תשתית של HOT)

מישהו מכיר את זה?

פורסם

הם חייבים שהחיבור שלך יתבצע ע"י חייגן כדי שהם ידעו לנתב אותך לשרתים מועדפים.

פורסם

חוסמים לי את האמאמאמא של הצורה.

ואני לא משתמש כבד. יש לי 2.5 מגהביט.

איך אני יודע שחוסמים? בשעות מאוד מסוימות ממדינה מסויימת הפרשי מהירות על פורטים שונים! 10 קילובייט מפורט 21 (FTP), ואילו מ sftp אני מוריד על 70 קילובייט.

ניסיתי לשחק אצל ההורים של אשתי בלי גיימר ב014 וזה לא עבד טוב - קיבלתי פינג של 330 בזמן שבבית זה לרוב 230 עם גימר.

יש להם traffic shaping זה ידוע אבל יש הגבלה עד כמה זה יכול לווסט את העומס הדמיוני כמעט שאפשר להגיע אליו בקווים הבינלאומיים.

אפילו בארץ יש הגבלה אני למשל ניסיתי להוריד מvgames משחק בחצות וזה היה במקסימום אבל בבוקר הייתי על 10% מהמהירות. יש גם מגבלות בצד השני ....

וזה בלי להזכיר שכשאני עושה בדיקה ב speedtest.net ישירות מהספק שעליו נמצא השרת, אני מקבל את המקסימום מהקו שלי...

אני די בטוח שהם מרמים בspeed test זה לא ממש קשה - הם מזהים שאתה עושה speed test ונותנים לך תיעדוף למקסימום. :lol:

פורסם

ובלי שום קשר זה לא כזה משנה כי חיבור כבלים ללא חייגן בב"ל גוסס.

כבר אי אפשר לקבל אותו וכל מי שיש לו יעבירו אותו לחיבור עם חייגן בשבועות הקרובים.

מעניין אם גם בספקיות האחרות עושים את זה. מישהו יודע?

פורסם

אני למשל , עברתי מ-012 שאיתם אני כבר כמה שנים טובות ( רק בשנתיים האחרונות איתם החלו תופעות של חסימות וכל השטויות האלה הטורנט לא זז , פינגים במשחקים , פריזים ושאר בעיות )

שעברתי ל-014 ( לא שהחברה הזאת מושלמת , כל חברה יש את הפאק שלה )

*הכל אבל הכל השתנה לטובה אצלי!! הטורנט עף על כל המהירות !! מהירות של 5 מגה !

המשחקים לא קופאים ב-ריספאון למשל ב-CSS ..ההורדות יורדות תוך לילה אוך תוך זמן מהיר מהרגיל ( 012 )

בכל אופן אני מאוד מאוד מרוצה מהשינוי

אני מחובר HOT+014 בנתיים אין לי בעיות מיוחדות איתם . הכל תקין .

בהצלחה לך ;)

פורסם

אני מחובר דרך בזב"ל מאז ומעולם, ואני חייב להודות שמעלולם לא היו לי טענות בנוגע למהירות ההורדה או לתוכנות שיתוף קבצים. מה שכן, נראה שלאחרונה הם החליטו שממש בא להם למכור חבילות "גיימר", אז הם התחילו לנתב את כל אלה שאינם גיימר בצורה גרועה. לא בהכרח משפיע על המהירות, אבל כן גורם לפינגים מטורפים - עד כדי שלא ניתן לשחק ברשת. משחקים שלפני זה עבדו אצלי (על אותו המחשב, עם אותו הראוטר ובאותו המיקום) עם פינג 100-120, פתאום קיבלו 400-4000, והפתרון היחיד (שעבד) שהיה לתמיכה הטכנית להציע לי זה לקנות חבילת גיימר. טריק חביב, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים