עבור לתוכן

מישהו סובל מ 014 ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

שנים הייתי עם 014 ללא בעיה, כשעברתי לדירה חדשה שיניתי את הספק ל 012 וסבלתי מאוד מבחינת חסימות של טורנטים ועוד שאר ירקות אז עברתי לאורנג'.

כיום אני שוקל ,לטובת הוזלה במחיר, להתחייב לאחת החברות. באורנג' האינטרנט נחמד אבל מאוד יקר ביחס ל 014.

השאלה שלי היא האם מישהו סובל מחסימות ב 014? לא מצליח להוריד טורנטים? איטיות מוזרה?

תודה

• תגובות 36
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היום אצל כל החברות תמצא איטיות, וחסימות.

אני אישית אצל נטוויז'ן ולפני כמה חודשים היו בעיות קשות(היה על זה במהדורה המרכזית של ערוץ 10) אבל כיום אני מוריד במהירות מלאה(+-10% בדר"כ - אבל שטויות) טורנטים ושאר דברים.

וכמובן שכל מה שאני מוריד הוא חוקי

פורסם
  • מחבר

לא שאלתי על כל החברות, שאלתי מה המצב אצל 014 ואשמח לשמוע אותו מלקוח שלהם.

זה שהמצב לא משהו בארץ מבחינת חסימות אני יודע אבל יש חברות שזה ממש גרוע ויש חברות שזה בקושי מורגש

פורסם

אני כיום ב014, כבר כמעט 4 שנים, ובזמן האחרון הם פשוט אונסים אותי, קורה בעיקר בסופ"שים, ז"א דווקא כשאני בבית (חייל)...

אם אני מגיע ל80kb/s בטורנט מTL זה הישג, שלא נדבר על זה שממש קשה למצוא משחקים בMW2.

מקווה שבעוד כשעתיים אהיה לקוח של אורנג'...

פורסם

יש לי אצלהם חשבון גיימר שנים ולא היו לי בעיות עם הרשת שלהם בזמן האחרון חוץ מבעיה טכנית אחרי שידרוג(שתוכלו לקרוא עליה בהרחבה). אולי הם מתחשבים בי כלקוח "שבוי" שלהם. אני פשוט לא מאמין שחברה אחרת מסוגלת להגיע לרמת הרשת שלהם.

רציתי לסיים להוריד איזה טורנט לא מזמן והוא היה ב90% ואני חושב סך הכל היה שם 8 גיגה והוא הגיע די מהר ל400 קילובייט (יש לי 4 מגה ובקרוב 10) והוא סיים תוך איזה 10 דקות (לא באמת שמתי לב). אני משחק יציב בשרת בעיתי כבר הרבה זמן . יש ישראלי אחר שמשחק אותו משחק עם גיימר של 012 והיה לו פינג גבוה מאוד (360 מול ה230 שלי) והיה לו מזל שהוא בכלל יכל לשחק (לרוב מעיפים אותך ב290) .

אני ממליץ לכל אחד שעובר מספק אחד לשני לא להתחייב בחודש הראשון. כדאי לבדוק את השטח לפני שאתה נכנס להתחיבות. אחרי שנכנסים להתחיבות למישהו ש"לא מספק את הסחורה" זה עולה לך יותר או בכסף התנתק או בעוגמת נפש לאורך ההתחיבות.

פורסם
  • מחבר

אני כיום ב014, כבר כמעט 4 שנים, ובזמן האחרון הם פשוט אונסים אותי, קורה בעיקר בסופ"שים, ז"א דווקא כשאני בבית (חייל)...

אם אני מגיע ל80kb/s בטורנט מTL זה הישג, שלא נדבר על זה שממש קשה למצוא משחקים בMW2.

מקווה שבעוד כשעתיים אהיה לקוח של אורנג'...

מזה בדיוק אני מפחד

פורסם
  • מחבר

עדכון קצר:

לפי בדיקה שכרכתי היום טורנט בחיבור לאורנג' ירד על 600KB יציב בחיבור של 5 מגה ודישדש אצל בזק בינלאומי על 50-60KB ביום חול בשעה 18:00 בערב

אם זה שווה מחיר כפול לאורנג' אני אצטרך להחליט מחר.

פורסם

עדכון קצר:

לפי בדיקה שכרכתי היום טורנט בחיבור לאורנג' ירד על 600KB יציב בחיבור של 5 מגה ודישדש אצל בזק בינלאומי על 50-60KB ביום חול בשעה 18:00 בערב

אם זה שווה מחיר כפול לאורנג' אני אצטרך להחליט מחר.

זה לא השוואה הוגנת ,אתה בודק את הטורנט בזמנים שונים ,יכול להיות שבאותו היום/ שעה היתה לך ההעדפה ,ולמי שהוריד בבזק לא נתנו כמעט מהירות , מסיבות שונות כמו העלאה וכו'

אצלי בכול מקרה אין חסימות למינהין הכול עובד כרגיל ,אני מוריד טורנטים על500KB/S

והורדות ישירות יש שרתים שמגיעים אצלי ל610 אם מנהל הורדות

יש לי 4 מגה

פורסם

בזק+014

10 מגה

פינגים סבבה

בטורנטים פתוחים תוך חצי דקה מגיע ל1MB לשנייה

פורסם
  • מחבר

זה לא השוואה הוגנת ,אתה בודק את הטורנט בזמנים שונים ,יכול להיות שבאותו היום/ שעה היתה לך ההעדפה ,ולמי שהוריד בבזק לא נתנו כמעט מהירות , מסיבות שונות כמו העלאה וכו'

אצלי בכול מקרה אין חסימות למינהין הכול עובד כרגיל ,אני מוריד טורנטים על500KB/S

והורדות ישירות יש שרתים שמגיעים אצלי ל610 אם מנהל הורדות

יש לי 4 מגה

לא הבנתי מה לא הוגן בזה. הטורנט נבדק בדיוק באותו זמן במקביל על ידי עם אותה תוכנה באותה גירסא עם אותן הגדרות בדיוק

פורסם

לא הבנתי מה לא הוגן בזה. הטורנט נבדק בדיוק באותו זמן במקביל על ידי עם אתה תוכנה באותה גירסא עם אותם הגדרות בדיוק

אוקיי ,סבבה ,לא ציינתה את זה או שפשוט לא שמתי לב ,כנראה פשפוט היתה עדפה למישהו אחר ולא אלייו מה שגם יכול להיות שהפורטים שלו היו חסומים ,אצלי התשתית בזק , הספק 014 יש לי כמו שאמרתי 4 מגה והכול עובד בלי בעיות

פורסם
  • מחבר

אני כרגע עם בזק בינלאומי עם 5M וכמו שצפיתי טורנט שיורד ב 610 קובע באורנג' נע במהירות משתנה בין 0-200KB (יותר בלילה)

יחד עם זאת אני מעדיף לשלם 25 שקל בחודש לבזק בינלאומי ולהוריד רק בלילה מאשר לשלם 60 שקל לאורנג'

למישהו יש מושג אם חשבון גיימר יעזור? ב 012 זה לא שינה כלום.

פורסם

לא יודע עד כמה זה משנה לך אבל 99% ממי שמשחק בBFBC2 ומחובר ל014 סובל מהתנתקויות...

פורסם

לא יודע עד כמה זה משנה לך אבל 99% ממי שמשחק בBFBC2 ומחובר ל014 סובל מהתנתקויות...

אני כל כך שמח שאני 1%

פורסם

אני לאחרונה מאוד סובל מנזק, אני לא יודע אם זה רק בגלל שאני גולש בסופ"שים, אבל אני מרגיש שהאינטרנט חנוק רצח.

על Rapidshare אין על מה לדבר בכלל, לוקח לו איזה 2 דקות רק להטען...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים