עבור לתוכן

נדרשת המלצה למגדיל טווח/ראוטר נוסף.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

מחפש פיתרון לבעיית קליטה ישנה, אני בעל ראוטר של VERIZON FIOS שמחובר ל WRT300N יש לי קומה למטה שהמחשבים שם קולטים ב50-60% כל פעם, למעלה בצורה חוטית אני מוריד על 3-3.5MB/S ולמטה רק על 1MB/S (כן... אני יודע מה המהירויות בארץ וכן אני יודע שאני מפונק, אבל מה רע? החיבור הוא 25MB סימטרי).

בכל מקרה חשבתי על BUFFALO WHR-HP-G300N ולשים על DD-WRT, אני כרגע משתמש ב 300N עם הקושחה המקורית כי היא קולטת יותר טוב (מה שמוזר מאוד, ניסיתי את כל הערוצים וכל האופציות גם בפרוטוקל G וגם ב N).

נדרש לציין שכל הכרטיסי רשת בבית הם בתקן N, מדובר על 2-3 מחשבים למטה (אחד קבוע, 2 ניידים. למעלה יש עוד 2 מחשבים קבועים).

המחיר של ה BUFFALO הוא 60$ כולל משלוח, אין לי בעיה להשקיע קצת יותר רק שיקלוט בצורה נורמאלית, היה לי כבר 600N והחזרתי אותו לחנות כי גם הוא לא הציג נתונים מרשימים, יש לי שכנים מעצבנים שלוקחים את הערוצים הטובים ובשעות הערב לפעמים יש קריסות באינטרנט.

(אם זה משנה מדובר בקירות עץ והבית הוא 300 מטר מרובע [ 500 מטר מרובע ברוטו])

תודה.

פורסם

למה שלא תשרשר למטה כבל רשת ותשים שם נקודת גישה אלחוטית או ראוטר אלחוטי נוסף שמוגדר כנקודת גישה?

פורסם
  • מחבר

בלתי אפשרי להעביר כבל למטה, חשבתי על זה ומבחינת אורך + קוסמטית על הבית זה נראה רע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים