עבור לתוכן

האם יש תוכנה שמאפשרת העתקת כתוביות מתוך סרט?

Featured Replies

פורסם

העניין הוא כזה - אני מעוניין לשפר את האנגלית שלי וכפועל יוצא של זה אני רואה סרטים עם תרגום. אני מעוניין להעתיק את הכתוביות (של המילים באנגלית ושל הפירוש שלהם בעברית) לקובץ וורד כדי שאוכל לתרגל גם כאשר אני לא מול המחשב. האם יש איזה תוכנה שתאפשר לי לבצע "העתק - הדבק" על המלל מתוך הסרט?

פורסם

אם הכתוביות קיימות כקובץ נפרד בנוסף לקובץ הוידאו (לרוב קובץ באותו השם כמו הסרט ובאותה התיקיה) אז לא צריך להעתיק כלום - זה כבר קיים כקובץ נפרד. אם הכתוביות "מוטבעות" בסרט עצמו - אין מה לעשות כי הן לא קיימות בתור "טקסט" אלא כחלק מהתמונה.

קיים מצב ביניים בו לקובץ סרט יש כתוביות שאפשר לבטל מתוך תפריט בנגן הוידאו (לפעמים לקובץ וידאו נתון גם יהיו כתוביות ביותר משפה אחת, כמו שייתכן יותר מפסקול אחד). במקרה הזה אני די בטוח שבתוכנה סבירה לעריכת קבצי וידאו תהיה אופציה להוסיף\לשלוף כתוביות.

פורסם
  • מחבר

שכחתי להגיד שהסרטים הם הקלטות שאני מבצע מהטלויזיה באמצעות כטיס הטלויזיה שיש לי במחשב. האם אופציית הביניים קיימת פה? האם יש מצב "לשלוף" משם את הכתוביות?

פורסם

שום סיכוי עד כמה שידוע לי. ברגע שמדובר ב"הקלטה" ממקור חיצוני, המחשב מקבל אות וידאו "מעורבב" של תמונה מקורית + כתוביות עליה (מקרה 2 בהודעתי הקודמת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים