עבור לתוכן

התלבטות בין עכברים של LogiTech

Featured Replies

פורסם

הסוללה באמת מחזיקה רק לכמה ימים, לא מדדתי בדיוק כמה אבל אני חושב שבערך 4-5, אבל במקרה של הPerformance MX, מדובר בסוללות AA פשוטות ככה שתמיד אפשר להחליף ובנוסף אם שמים סוללת Ni-MH אפשר להטעין ולהשתמש בעכבר באותו הזמן שזה פיצ'ר ממש נוח.

במילים אחרות לא יקרה מצב שתצטרך להשתמש במחשב ולא תוכל בגלל שהסוללה התרוקנה.

פורסם

לגבי עכבר חוטי, קל, נוח וגם זול אני יכול להמליץ על עכבר של gigabyte - M6800.

נקנה לפני חודש, ביינתים עובד מצוין, מתאים ליד בינונית גדולה, מתאים למי שאוהב עכבר קליל (לפני כן הייתי עם logitech MX610 שהוא די כבד בגלל הבטריות), אפשר לשנות DPI בלחיצת כפתור. עם זאת, אין לעכבר הטייה של הגלגלת לצדדים והתוכנה שאיתה הוא בא היא די בסיסית (הורדתי את אחת התוכנות מהאינטרנט לשליטה במקשי העכבר). יש גם גרסת לייזר, אך אני העדפתי את האופטי.

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_110&products_id=8070

פורסם

יש לי את ה MX400 , ויש לי עוד כמה עכברים של לוגיט'ק, למשל זה שבא עם הסט של מקלדת הWAVE

מאז שחיברתי את הMX400 , אני רק איתו. עכבר מאוד טוב. גם מבחינת עיצוב (אבל זה דבר שמשתנה אצל כל אדם) , וגם מבחינת ביצועים, אין לי תלונות. הוא גם נוח מאוד ביד. פשוט תענוג לעבוד איתו.

ולגבי עניין האל-חוטי, שונא את זה... לא הייתי ממליץ לך, אבל אם אתה אוהב... [=

פורסם

לא אמרתי שאני אוהב, בדיוק ההפך, לא רוצה להתקרב לזה, גם אין לי צורך בכלל באלחוטי (עובד עם שולחן של 2.2 מטר, 4 מערכות עריכה+ציוד=יותר מ 80 חוטים,חוט של עכבר לא מזיק).

חייב גלילה לצדדים- זה "תנאי" הכרחי.

יש ימים שאני עובד 15 שעות על המחשב, תוסיף לזה לחץ של עבודה- ותבין עד כמה נוחות זה חשוב (מה MX1000 הייתה לי דלקת בגיד,ובעיות ביד).

הייתי עובד עם הפד עם כרית ג'ל, עכשיו סובבתי אותה שיהיה לי רק משטח ללא כרית, שרק "לוחצת" על שורש כף היד.

פורסם

אז אתה יכול להשתמש בPerformance MX כעכבר חוטי כל הזמן, העכבר הזה ממש תענוג במיוחד עם כל הכפתורים בצד שלכל אחד יש לו קיצור דרך אצלי שהפך עבודה בפלאש לכל כך קצרה, במקום לרוץ לכפתורים F1-12 במקלדת כל הזמן יש לי את הקיצור בעכבר.

פורסם

הוא אלחוטי, ולא חוטי. ונראה לך שאני יוציא 500 שקל על עכבר? (ה1000 עלה לי בזמנו 300, והיה בזבוז)

פורסם

מצטרף ומחזק את ההמלצות שנאמרו פה על ה-MX400.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים