עבור לתוכן

התייעצות מפרט גיימינג 2500

Featured Replies

פורסם

המחשב מיועד לגיימינג הכי חזק שיכול לתת מחשב בסכומים כאלו..סטודנט..מסך 2209 של דל יירכש במקביל ( רזולוציה של 1680 ולא HD)

המחשב יירכש מטק דטה (יבואנית WD) אחריות של שנה (חלק מהסיבה למחיר הנמוך ביחס לעלות)

מעבד: AMD PHENOM X4 920

לוח: של ELITEGROUP צ'יפסט 790 מסדרת black edition

ספק: של RECOM או TOPOWER של 550W עדיין אין לי דגם ספציפי, בכל מקרה כנראה אחליף אחרי שנגמרת האחריות

כ.מסך: 4850 1GB של CLUB3D

זיכרון: HYPERX קינגסון 1066 2GB

קשיח: 500GB WD GREEN

מארז: RAIDMAX NINJA

צורב: סוני

סך הכל: 2000 ש"ח

קשיח ל1TERA : בערך 260

זיכרון עוד 2: 240

כ.מסך ל5770: 310

זיכרון וקשיח ישודרגו.

השאלה היא עד כמה קריטי ההבדל בין ה5770 ל4850? למטרת גיימינג למשחקים כגון קרייסיס ואלו שיבואו בעתיד. שווה את ההפרש?

הקשיח מהסדרה הירוקה לעומת הכחולה יורגש? בתור כונן של מערכת הפעלה כמובן..

עיקר השאלות נוגעות בשאלת עלות מול תועלת..ברור לי שהאופציות היקרות יותר טובות השאלה היא מבין אלו שיש להם נסיון בשני הסוגים עד כמה זה שווה את זה.

כמו כן, אין אפשרות משחק ברכיבים כמו ברוב המקומות..למשל בספק וכול'י ויש לקנות רק מהחברות שהם עובדים איתן, חיסרון אך ההפרש במחיר שווה את זה.

הספק לא איכותי וזה ידוע, אולי יוחלף בסוף האחריות

תודה :)

פורסם

1. אתה בטוח שזה ה920X4 ולא ה 925?

2. יש הבדל מהותי בהחלט בין ה4850 ל5770, גם מבחינת כוח, וגם מבחינת טכנולוגיות נתמכות (DX 11, EYEFINITY וSTREAM) הוא בהחלט שווה את ההפרש לרזולוצית המסך שאתה עתיד לקנות.

3. עדיף ללכת עם הכונן הקשיח המהיר מבין השניים.

פורסם
  • מחבר

בטוח לגבי המעבד. משמעותי?

אייפיניטי לא משנה לי..דיירקט איקס 11 אני מאמין שעד שיהיה בו שימוש נרחב אחליף כבר כרטיס..מה זה הסטרים שרשמת? לא מכיר..

חשוב לי שברזולוציה המדוברת לא יהיו לאגים במשחקים חזקים, ממה שרשמת עושה רושם שאכן יורגש ההבדל..נקווה שאתה צודק.

הקשיח של ה500 הוא עם 16 MB BUFFER לעומת 64 MB ב1 TERA

שניהם מהגרסא הירוקה.

השאלה שלי היא האם הסדרה הכחולה ידועה בתור בעלת ביצועים יותר גבוהים משמעותית או לא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים