עבור לתוכן

ראוטר תקן n

Featured Replies

פורסם

שלום,

מודה מראש - אין לי שמץ של מושג בתקשורת אלחוטית ובגלל זה אני כאן.

אני מתכנן לקנות לפטופ אחרי החג וכמובן שארצה לחבר אותו לרשת אלחוטית בבית (שאין לי כיום).

לשם כך אני צריך לקנות ראוטר שההעדפה שלי הינה שהוא יתמוך גם בתקן n היות ואני רוצה לחבר אותו גם לאקסטרימר שיושב בסלון ומחובר בינתיים דרך דיסק קשיח בלבד.

השאלות - האם אני צריך לקנות עוד משהו חוץ מהראוטר שיתמוך בתקן n או שעם הראוטר מגיע כבר כרטיס הרשת האלחוטית שתומך בתקן זה?

שאלה שניה - המלצות על ראוטר אמין שיקלוט ברחבי הבית (עמדת הבסיס שלו היא בממד, אולם מדובר בבית חד מפלסי ולא גדול במיוחד).

אשמח לכל טיפ והארה!!!

פורסם

הראוטר לא מגיע עם כרטיס רשת, אבל 99.99% מהמחשבים הניידים מגיעים עם כרטיס רשת אלחוטי - אתה רק צריך לוודא שהוא תומך בתקן N.

מה התקציב של עבור הראוטר?

פורסם
  • מחבר

הראוטר לא מגיע עם כרטיס רשת, אבל 99.99% מהמחשבים הניידים מגיעים עם כרטיס רשת אלחוטי - אתה רק צריך לוודא שהוא תומך בתקן N.

מה התקציב של עבור הראוטר?

התקציב לראוטר יכול להגיע ל- 350-400 ש"ח.

הכוונה לרכוש את ה - 1201n של אסוס שאכן תומך בתקן n. אני מבין שלמחשב הקבוע אין צורך בכרטיס רשת אלחוטי היות ומחובר ישירות למודם ולראוטר נכון?

תודה!!!!

פורסם

נכון, אפשר לחבר לאותה רשת גם מחשבים בחיבור חוטי וגם באלחוטי.

פורסם

אם עמדת הבסיס היא בממ"ד יתכן ויהיו לך קשיים בקליטה

במקרה זה עדיף לקחת ראוטר מחברה טובה

אני ממליץ על אדימקס, המודלים עם 3 אנטנות.

פורסם

התקציב לראוטר יכול להגיע ל- 350-400 ש"ח.

הכוונה לרכוש את ה - 1201n של אסוס שאכן תומך בתקן n. אני מבין שלמחשב הקבוע אין צורך בכרטיס רשת אלחוטי היות ומחובר ישירות למודם ולראוטר נכון?

תודה!!!!

Edimax 6524 או TP-Link 1043.

המחשב שמחובר בכבל אל הראוטר לא זקוק לכרטיס רשת אלחוטי.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם!!!

הדגם של האדימקס מומלץ? ראיתי בזאפ שלצד חוות דעת חיוביות מאוד יש גם כמה חוות דעת ששוחטות אותו ומדברות על ניתוקים רבים...

פורסם

מה הגודל של הדירה שלך?

אני גר בדירת 120 מ"ר, שמתי בממ"ד ראוטר תקן N של d-link עם 2 אנטנות שמקבלים בבזק בחינם, יש קליטה בכל הבית (אבל דיי גרועה במקומות הכי רחוקים).

מה הגודל של הדירה שלך? והראוטר שתקנה יהיה יותר טוב ממה שבזק נותנים אז תהיה לך קליטה יותר טובה.

נ.ב. שים אותו על מקום גבוה כמו על ארון, זה יגדיל משמעותית את טווח הקליטה שלו

פורסם
  • מחבר

מה הגודל של הדירה שלך?

אני גר בדירת 120 מ"ר, שמתי בממ"ד ראוטר תקן N של d-link עם 2 אנטנות שמקבלים בבזק בחינם, יש קליטה בכל הבית (אבל דיי גרועה במקומות הכי רחוקים).

מה הגודל של הדירה שלך? והראוטר שתקנה יהיה יותר טוב ממה שבזק נותנים אז תהיה לך קליטה יותר טובה.

נ.ב. שים אותו על מקום גבוה כמו על ארון, זה יגדיל משמעותית את טווח הקליטה שלו

הדירה בגודל של 110 מ"ר ותכלס הסלון ממש מאחורי הממד וחדר השינה גם קרוב מאוד. אני לא רוצה לקחת את מה שבזק נותנים. מעדיף לקנות משהו טוב שיהיה שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים