עבור לתוכן

צריך עזרה למציאת שנאי 12V 5A לטלויזית LCD

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים אבל אני אנסה בכל זאת

לא מזמן מצאתי טלויזית LCD של האייר דגם L20AV6-A0 במצב מעולה ונראה על פניו תקין - הבעיה שאין לו שנאי מתאים

הוא דורש שנאי מיוחד של 12V 5A וחיבור מיוחד בעל 4 פינים (מזכיר קצת את הSVIDEO)

הוא נראה פחות או יותר ככה:

http://www.laptopbatteryinc.co.uk/new-dc-12v-10a-ac-adapter-power-supply-lcd-monitor-tvcord-p-3331.html

חשבתי להזמין מהאתר הנ"ל רק שאני לא יודע אם הם שולחים לארץ ואני גם מעדיף לקנות פיזית מחנות. יותר בטוח בשבילי.

אודה למי שיתן לי מידע איפה אני אוכל להשיג כזה שנאי בארץ (רצוי באזור המרכז)

פורסם

תבדוק אם בתוך הטלויזיה ה - של ה 12 V הוא אדמה. (נכון כמעט תמיד)

אם כן - ספק של מחשב

פורסם
  • מחבר

המתח נמצא על + אם לזה אתה מתכוון

פורסם

בכניסת המתח של הטלויזיה יש + -

לטלויזיה יש גם אדמה - זה כל מה שמחובר למתכת החיצונית של תקע VGA DVI וכדומה וללוחות מתכת פנימיים של המארז

תסתכל אל הלוח ותראה אם ה - של ה 12 V מתחבר ביחד אם חיבורי האדמה (אותו מוליך בלוח)

בספק של מחשב ה - של ה 12 V מחובר לאדמה (המתכת החיצונית של הספק והחוט הירוק צהוב של כבל ה AC). מה שאומר שניתן להשתמש בספק של המחשב אם בטלויזיה האדמה מחוברת ל - באותה צורה (ולא ל + או למשהוא אחר)

פורסם
  • מחבר

החיבור של המתח אכן נמצא באותה שורה יחד עם שאר החיבורים של הטלויזיה במין פס מתכת (כמו של לוח אם)

הכל טוב ויפה הבעיה היא שקשה למצוא בארץ מטען עם 4 פינים כמו שרואים בתמונה

פורסם

אתה יכול לדחוף חוטים קשיחים של 1.5 / 2.5 ממ לחורים - לצורך הבדיקה יעבוד בכיף. אם עובד - תחפש מה לעשות הלאה

זה לא מספיק שיש פס מתכת שאליו תפוסים החיבורים. אתה אמור לוודא שתכלס ה - של ה 12 V מחובר לפס מתכת הזה מבחינה חשמלית

פורסם

זה לא שאי אפשר למצוא פיתרון, או לאלתר משהו,

אבל שווה לנסות אצל היבואן... רק שיחת טלפון ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים