פורסם 2010 באפריל 415 שנים אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים אבל אני אנסה בכל זאתלא מזמן מצאתי טלויזית LCD של האייר דגם L20AV6-A0 במצב מעולה ונראה על פניו תקין - הבעיה שאין לו שנאי מתאיםהוא דורש שנאי מיוחד של 12V 5A וחיבור מיוחד בעל 4 פינים (מזכיר קצת את הSVIDEO)הוא נראה פחות או יותר ככה:http://www.laptopbatteryinc.co.uk/new-dc-12v-10a-ac-adapter-power-supply-lcd-monitor-tvcord-p-3331.htmlחשבתי להזמין מהאתר הנ"ל רק שאני לא יודע אם הם שולחים לארץ ואני גם מעדיף לקנות פיזית מחנות. יותר בטוח בשבילי.אודה למי שיתן לי מידע איפה אני אוכל להשיג כזה שנאי בארץ (רצוי באזור המרכז)
פורסם 2010 באפריל 415 שנים תבדוק אם בתוך הטלויזיה ה - של ה 12 V הוא אדמה. (נכון כמעט תמיד)אם כן - ספק של מחשב
פורסם 2010 באפריל 415 שנים בכניסת המתח של הטלויזיה יש + -לטלויזיה יש גם אדמה - זה כל מה שמחובר למתכת החיצונית של תקע VGA DVI וכדומה וללוחות מתכת פנימיים של המארזתסתכל אל הלוח ותראה אם ה - של ה 12 V מתחבר ביחד אם חיבורי האדמה (אותו מוליך בלוח)בספק של מחשב ה - של ה 12 V מחובר לאדמה (המתכת החיצונית של הספק והחוט הירוק צהוב של כבל ה AC). מה שאומר שניתן להשתמש בספק של המחשב אם בטלויזיה האדמה מחוברת ל - באותה צורה (ולא ל + או למשהוא אחר)
פורסם 2010 באפריל 515 שנים מחבר החיבור של המתח אכן נמצא באותה שורה יחד עם שאר החיבורים של הטלויזיה במין פס מתכת (כמו של לוח אם)הכל טוב ויפה הבעיה היא שקשה למצוא בארץ מטען עם 4 פינים כמו שרואים בתמונה
פורסם 2010 באפריל 515 שנים אתה יכול לדחוף חוטים קשיחים של 1.5 / 2.5 ממ לחורים - לצורך הבדיקה יעבוד בכיף. אם עובד - תחפש מה לעשות הלאהזה לא מספיק שיש פס מתכת שאליו תפוסים החיבורים. אתה אמור לוודא שתכלס ה - של ה 12 V מחובר לפס מתכת הזה מבחינה חשמלית
פורסם 2010 באפריל 715 שנים זה לא שאי אפשר למצוא פיתרון, או לאלתר משהו, אבל שווה לנסות אצל היבואן... רק שיחת טלפון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.