פורסם 2010 באפריל 215 שנים יש לי לוח אם matx והכרטיס מסך שלי חוסם סלוט אחד של PCI, וסלוט נוסף מאוד צמוד לכרטיס, כך שאני לא יכול להשתמש בהם, ואין לי סלוטים נוספים.האם אפשר לקחת את הפלסטיק של החיבור PCI מלוח אם במחשב ישן, לשים אותו על משטח שיהיה מחובר ללוח אם מלמטה ויאריך אותו, ולחבר אותו עם חוטים ל-PCI המוסתר?
פורסם 2010 באפריל 215 שנים בהרבה לוחות OEM זה תכלס כך. ללוח יש למטה חיבור סלוט PCI (אתה יכול להכניס את הלוח כמו כרטיס PCI ללוח אחר). אליו מתלבש לוח קטן שמאריך אותו לגודל PCI מלא ויש לו 2 סלוטים PCIבהצעה שלך יתכנו כמה בעיותהמון חוטים שאמורים להתחבר בצורה מדוייקת למקומות המתאימים - טעות או קצר יכולים להביא למחשב שלא עובד או לשרוף דבריםמהירויות גבוהות - הקיבול וההשראה של החוטים שאיתם תשתמש יוסיפו הפרעות למערכת ויכולות להביא למחשב לא יציב / לא עובדאני מציע שתבדוק פתרונות אחרים - כמו תוותר אל כרטיס PCI ותשתמש אם כרטיס מובנה של הלוח (קול רשת וכו)תחבר את הכרטיס במחשב אחר ותשתף אותו דרך הרשת (מתאים במקרה של כרטיס שלא מחייב מהירות גבוהה WIFI / SCSI וכדומה)תחליף בכרטיס מסך לקירור דק יותרתשתמש אם הסלוט הקיים האחרון ותוסיף מאוורר + תעלת אוויר שיכניסו אויר קר אל תוך הרווח בין 2 הכרטיסיםתשתמש אם כרטיס מסך אחר
פורסם 2010 באפריל 315 שנים מאריכים הללו קצת קשה למצאו בארץ אבל בחול יש המון מכל מיני סוגים For example אפשר לעשות גם לבד. רק צריך כבל IDE, מלחם. וקונקטורים.אבל זה קצת סרט רעבארץ זה גם יקר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.