עבור לתוכן

בעיה עם המאורר של הלוח אם+מאוור של המארז.

Featured Replies

פורסם

יש לי מאורר שיושב על הלוח אם,עכשיו שאני מכבה את המחשב בלילה וקם בבוקר להדליק את המחשב,אז המאורר של הלוח אם לא מתחיל להתסובב ואני מדליק אותו עם האצבע זאת אומרת מסובב אותו עם האצבע ואז הוא מתחיל לעבוד רגיל,צריך להחליף את המאורר ? או שאפשר להשאר ככה? אם צריך להחליף מאוורר לאיזה מאוורר אתם ממליצים לי להחליף? תקציב עד 100 ש"ח.

עכשיו יש לי עוד מאורר שהוא על המארז עצמו בשלוש-4 ימים האחרונים הוא מתחיל לעשות מלא רעש,וכאשר אני נוגע בו עם האצבע הוא מפסיק לעשות רעש ואז הוא חוזר לעשות רעש מחדש לאחר תקופה של שעה-שעה וחצי...הבנתי שהבעיה הזאת לא בסדר בכלל,ולאיזה מאורר אתם ממליצים לי להחליף אותו? תקציב של 70-80 ש"ח.

ועוד שאלה:

http://skypc.co.il/pl_products~18~0~375.htm

ראיתי פה קירורי מים שונים,מה זה השטויות האלה? אני יודע שקירור מים רגיל אמור לעלות סביבות ה800-900 שקל לפחות,מה זה המחירים המוזרים האלה? ומה זה כל המוצרים האלה שם?

תודה!

פורסם

בתור התחלה, כדאי שתסביר למה בדיוק אתה קורא "המאוורר של לוח באם". ללוח אם טיפוסי אין מאווררים...

בכל מקרה, רעש מיותר או בעיות בהתנעה יכולים לנבוע מהצטברות אבק. לפני שאתה מחליף מאווררים, תנסה פשוט לפרק אותם ולנקות עם לחץ אויר.

פורסם
  • מחבר

בתור התחלה, כדאי שתסביר למה בדיוק אתה קורא "המאוורר של לוח באם". ללוח אם טיפוסי אין מאווררים...

בכל מקרה, רעש מיותר או בעיות בהתנעה יכולים לנבוע מהצטברות אבק. לפני שאתה מחליף מאווררים, תנסה פשוט לפרק אותם ולנקות עם לחץ אויר.

עשיתי את זה,זה לא עזר.

יש מאורר כזה שהוא מחובר ללוח אם עצמו,כאילו הוא יושב עליו....

פורסם

"המאוורר של הלוח אם" הכוונה אני מאמין היא במאוורר שמותקן על ערכת השבבים..בכל מקרה כמו שציינו נקה אבק ושמן את המאווררים למיניהם..

איזה לוח אם יש לך בדיוק ?

לגבי המחירים מה הבעיה בדיוק ? מה שאתה רואה זה לא קירורי מים מלא אלה רכיבים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים