עבור לתוכן

המלצה ל Motorola Milestone

Featured Replies

פורסם

אהלן, הבנתי שמתחילים לשווק את המכשיר בקרוב בארץ ורציתי להמליץ עליו.

למי ששם לב (או לא) אני כבר 3 חודשים בחו"ל קודם בניו זילנד ועכשיו בתאילנד. את הטיסת קישור לנ"ז עשיתי ביום אחד בהונג קונג והדבר הראשון שעשיתי בערך כשיצאתי מהשדה תעופה היה לקנות את המכשיר (זה היה ב11.1.10 ב,ערך שבוע אחרי שהוא הגיע לשם) ואני ממש מבסוט. עם הזמן עשו לו ROOT ויש לי גם תמיכה מלאה בעברית.

למי שחושש מאנדרואיד - לא מצאתי אפליקציה (ששווה משהו, לא פלס - שגם קיים) שקיימת באייפון ולא קיימת כאן

המקלדת המאונכת והסליידית ממש נוחה ואפקטיבית, אין באגים: לא תוכנתיים ולא מכניים, וזה ממש ממש כיף לטייל בעולם ולגנוב קצת WIFI מכל מיני מקומות שזה מתאפשר :)

לכל אחד יש את השיקולים האישיים שלו, אבל אם אתם לא רק FANBOY של NEXUS או IPHONE אני מאוד ממליץ לבחון אם הפונקציונליות של המכשיר היא מה שמתאים לכם

פורסם

תתחדש אחי הלוואי עלי.

הבנתי שהוא אחד הפלאפונים הטובים שיצאו וזה עוד מחברה שהפלאפונים שלה הם בדרך כלל זבל.

מקווה שישתנו מכאןן לטובה. :xyxthumbs::yelclap::xyxthumbs:

פורסם

תתחדש אחי הלוואי עלי.

הבנתי שהוא אחד הפלאפונים הטובים שיצאו וזה עוד מחברה שהפלאפונים שלה הם בדרך כלל זבל.

מקווה שישתנו מכאןן לטובה. :xyxthumbs::yelclap::xyxthumbs:

אני מבקש לא להגיד ככה ,רוב הפלאפונים של מוטורולה בתקופה האחרון הם לא משהו ,אבל בזמנו ,מוטורולה היו טובים ,ואני חושב שהפלאפון הזה (ועוד כמה רינדורים שראיתי ברשת ) מראים שיש עתיד טוב יותר בנושא .

בכל מקרה ,באמת תתחדש ,ותהנה בטיול ,בטח מטורף עכשיו לטייל ככה בעולם לתקופה ארוכה .

אגב ,אם אתה נתקל בנופים נחמדים ,צלם איזו תמונה ככה שיהיה אפשר ליראות איך המצלמה של הפלאפון .

פורסם

MOTOROLA נולדה מחדש יחד עם אנדרואיד, החזירו את האיכות שהייתה להם לפני שנים.

פורסם

^

לא מדוייק.

למעט ה-Droid\Milestone, למוטורולה יש דגמי אנדרואיד חלשים יחסית עם גרסא ישנה (1.5\1.6), והחמור מכל: הם מריצים את ממשק ה- MOTOBlur הזוועתי :kopfpatsch:.

וזה עוד מבלי להזכיר ששהדרויד הוא לא ממש בטופ החומרתי כרגע.

אני מסכים שהדרויד הוא הצלחה מסחררת, אבל מפה ועד להסיק שמוטורולה נולדה מחדש והחזירה את האיכות של פעם... הדרך עוד ארוכה.

נראה מה השיתוף פעולה של מוטורולה עם גוגל יניב לנו (נקסוס 2)...

פורסם
  • מחבר

המצלמה שלו לא הכי מדהימה בחושך אבל דווקא די חביבה והתפריטים שלה בהחלט משתדלים להיות כמו של מצלמה אמיתית.

אכן יתכן וכמה פלאפונים עקפו כבר את יכולות החומרה אבל זה תמיד יהיה ככה וכמו במחשבים אתה יכול לשבת שנתיים עד שתקנה משהו אם תמשיך לחגכות.

בכל מקרה אני גם גרסא 2.1 מאז שישבתי בבית קפה בקופיפי והורדתי עדכון של ארבעים מגה.

סופ"ש נעים, נפגש במאי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים